În mai multe videoclipuri postate pe Instastory, vedeta a spus că își dorea despărțirea de mai mult timp, dar fostul partener a insistat și au decis să mai acorde o nouă șansă relației. Se pare că lucrurile nu au evoluat în direcția pe care cei doi și-o doreau, așa că Oana Roman și Marius Elisei au decis să se despartă. De data aceasta, definitiv!

Oana Roman a explicat că problemele în cuplu s-au agravat și că fiecare vedea viața în alt fel, așa cum nu puteau funcționa împreună. Vedeta a povestit în mediul online că nu se mai înțelegeau de ceva timp, iar fostul partener a plecat deja de acasă.

Oana Roman, despre ce a dus la ruptură

Oana Roman și-a început destăinuirea explicând de ce este obosită și tristă. Din una în alta, a recunoscut că principalul motiv este faptul căm a rămas singură, ”cu toate pe cap”.

Vedeta a spus că și-a dorit să mai acorde o șansă relației, dar ea și tatăl copilului ei au dorințe diferite și în general văd diferit viața, ceea ce a dus, inevitabil, la separare.

„Acum vor curge râuri de cerneală, cum s-ar spune, vor apărea titluri că Marius a părăsit-o pe Oana. Este un lucru pe care ni l-am dorit, cumva, amândoi.

Eu îi spun de foarte mult timp că trebuie să ne separăm definitiv, pentru că nu cred că mai avem nicio șansă să mai reparăm ceva în relația noastră, pentru că avem viziuni total diferite asupra vieții, dorințe total diferite în ceea ce privește viața. Vedem lucrurile total diferit.

Am încercat cât s-a putut. Nu s-a mai putut. Este un lucru pe care și eu mi l-am dorit, dar mă repet. Mi-aș fi dorit ca acest lucru să nu se întâmple acum, pentru că nu este OK că am rămas singură, cu toate pe cap”, a spus Oana Roman, pe Instagram.

Marius Elisei nu mai locuiește cu Oana Roman

Oana Roman a mai spus că a fost nevoită să se descurce singură, dând de înțeles că Marius Elisei a fost, mai degrabă, absent din viața de familie.

Vedeta a mai spus că ea și Marius stabiliseră momentul în care fostul partener trebuia să plece de acasă, dar el a decis să plece mai devreme din locuință.

„Trebuie să am grijă și de copil și de casă, și de mama, și de cumpărături, și să muncesc, să plătesc facturi și să le fac pe toate, dar asta e. El nu mai locuiește cu noi.

Am hotărât acest lucru, doar că el a hotărât să plece mai devreme decât am stabilit. Atâta tot.

Cum am scris și în story-ul anterior, eu mă simt eliberată de o foarte mare povară, pentru că nu ne mai era bine împreună. Nici eu nu mai eram fericită, nici el nu era fericit. Fiecare cu greșelile lui. Fiecare cu problemele lui”, a mai spus vedeta.

O problemă ce pare minoră, dar nu e

Ce pare să o supere foarte tare este faptul că Marius Elisei și-a dorit ca Luna, patrupedul lor, să facă pui (deși ea nu și-a dorit asta), el promițând că se va ocupa de ei. Iată, însă, că el a plecat, uitând de promisiune.

Iar acum, Oana se vede nevoită să poarte și grija cățeilor, care mănâncă de patru ori pe noapte, vegheați de ea. Practic, a ajuns să doarmă două – trei ore pe noapte, nici acestea legate, a mai spus ea.

Împăcarea, trăită ca o povară

În plus, Oana Roman a mai spus că ultima perioadă nu a fost deloc una benefică pentru cei doi și că s-a simțit nefericită în relația cu Marius Elisei. Asta, deși au pozat într-o familie fericită, într-un cuplu îndrăgostit.

Totuși, să nu uităm că în urmă cu câteva zile, chiar înainte de anunțarea despărțirii, vedeta plecase singură în vacanță, cel mai probabil pentru a se gândi la următorul pas.

Oana Roman a mărturisit că și-ar fi dorit să se separe în urmă cu ceva timp de tatăl fiicei sale, având în vedere că relația dintre cei doi nu era una bună.

„Ultima perioadă, cel puțin din punctul meu de vedere, ultimul an a fost foarte greu. Eu l-am trăit ca pe o povară, ca pe o situație extrem de tensionată în care nu m-am simțit bine, nu m-am simțit împăcată. Nu m-am simțit fericită și am trăit-o așa degeaba.

Eu am spus că lucrul acesta trebuia să se întâmple de mai demult. El a insistat foarte mult ca Luna să facă pui, deși eu nu mi-am dorit lucrul acesta și asta e. Nu și-a asumat această responsabilitate. Probabil că el avea varianta lui, o să spună adevărul lui, nu mă interesează”, a mărturisit Oana Roman, în mediul online.

Marius Elisei, primele declarații după despărțire: ”Nu mai vreau să am nicio legătură cu această fată”

Cât despre Marius Elisei, acesta a confirmat că s-au separat din nou, la aproape doi ani după ce s-au împăcat. În luna februarie a anului 2021 cei doi au divorțat la notar, dar la câteva luni au decis să-și mai dea o șansă. Acum, Marius Elisei a mărturisit că nu își mai dorește să mai aibă nicio legătură cu vedeta TV.

El a mai spus că deja s-a separat de mama fiicei sale, nu mai locuiesc împreună, dar nu a vrut să ofere detalii despre cum vor proceda cu creșterea și educația celei mici, dar nici despre motivele despărțirii de Oana Roman.

”Da, este adevărat! E treaba noastră ce s-a întâmplat, cert e că nu mai suntem împreună și nu mai vreau să am legătură cu aceasta fată. Nu mai locuiesc cu ea.

E treaba noastră cum vom face cu fetița. Detaliile interioare trebuie să rămână în interior, nu totul trebuie să fie făcut public”, a spus Marius Elisei pentru Spynews.ro.

Marius Elisei: ”Eu mi-am dorit, dar dacă nu ai cu cine…”

La fel cum a spus și Oana Roman pe InstaStory, ea și Marius Elisei nu se mai înțelegeau deja de ceva vreme și au hotărât să pună punct relației lor. Bărbatul a mărturisit că el și-a dorit cu toată puterea să fie bine și să aibă o familie frumoasă cu vedeta, dar a precizat că nu a avut cu cine să facă asta și de aceea au ajuns să pună punct.

”Nu ne mai înțelegeam de multă vreme. Eu mi-am dorit această familie cu toată puterea, dar dacă nu ai cu cine să-ți faci o familie, nu ai”, a mai zis Marius Elisei.

Vezi și Oana Roman, decizie radicală. Vedeta a plecat singură în vacanță!

Citește și:

Darius Mabda, câștigătorul „Românii au talent”, a uimit America. Ce i-au spus Simon Cowell și Heidi Klum pe scena de la „America’s Got Talent”

Te întrebai cât primesc concurenții pentru participarea la Survivor? Ce și-a cumpărat Roxana Ciuhulescu de ei: „Am vrut ceva mic, decent!”