Mircea Badea (48 de ani) și Carmen Brumă (45 de ani) au petrecut rcent o vacanță în Bulgaria, împreună cu fiul lor și cu familia Adinei Halas, buna lor prietenă. Și, vacanța s-a terminat, dar pozele au rămas. Carmen Brumă a răsucit cuțitul în inima pofticioșilor și a publicat pe InstaStory o poză în care ea și Mircea Badea par sculptați cu dalta. Sunt numai pătrățele și mușchi, o veritabilă lecție de anatomie, pentru care ei însă au muncit din greu. „Ne scuzați, atât s-a putut”, a scris Carmen Brumă, ușor ironică, dar având toate motivele să facă glume pe acest subiect. Cei doi apar în ținute de baie, pe marginea unei piscine.

Carmen Brumă și Mircea Badea, imagini din vacanța în Bulgaria

mircea-badea-2SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Imaginea, extrem de motivațională, e bună de pus pe frigider, însă trebuie și o doză mare de ambiție și de disciplină. De altfel, Carmen nu a stat locului nici în vacanță și a fcut sport și în piscină, și pe plajă, și la sală, și pe ringul de dans. Mircea a putut fi și el văzut dansând, ipostază foarte rară, dar și trăgând de fiare în sala de fitness a resortului din Bulgaria, în care se aflau.

Mircea Badea: „Nu trăiesc sănătos, nu mănânc sănătos”

Dacă iubita lui, Carmen Brumă, este un guru în sport și în nutriție, Mircea s-a dezis total de traiul și de mâncatul sănătos. „Despre mine se scriu niște inexactități totale. Mircea Badea are un stil de viață sănătos… Să mor eu, exact asta este, să mor eu dacă am un stil de viață sănătos. Mânca-ţi-aş, nu am un stil de viață sănătos. Un tip care se duce la sala de forță. Nu mă duc la sala de forță! Care mănâncă sănătos… Nu mănânc sănătos. Nimic din toate astea nu sunt adevărate. Ei mă confundă pe mine, mă confundă în sensul stilului de viață. Îmi confundă mie stilul de viață cu cel al lui Carmen”, declara Mircea Badea în emisiunea „Punctul de întâlnire”, de la Antena 3.

Partenerul lui Carmen Brumă a continuat: „Stilul meu de viață este perfect nesănătos. Este unul dintre cele mai nesănătoase stiluri de viață de pe planetă. Deci, eu mă culc niciodată mai devreme de patru dimineața, uneori dorm cinci ore, uneori dorm șapte ore, uneori nu dorm deloc, însemnând deloc. Eu fac cele mai nesănătoase lucruri cu putință. Eu mănânc tablă zincată, la propriu. Mănânc în benzinării, deci din alea, știi, desfac celofanul și mănânc tabla zincată dinăuntru. Nu trăiesc sănătos, nu mănânc sănătos și nu mă duc la sala de forță”, a adăugat realizatorul de la Antena 3.

Citește și: VIDEO Carmen Brumă, imagini din noua locuință. Terasa, cât un teren de handbal, e o adevărată oază de relaxare

Citește și: Carmen Brumă, operată din cauza varicelor. Cum arată picioarele vedetei, după ce a scos bandajele

Vezi şi 10 mâncăruri pe care să le încerci când ești în Bulgaria, precum şi reguli de bună purtare în Bulgaria ca turist!

Citeşte şi locuri de vizitat în Sofia – cele mai apreciate obiective turistice!