„My boys” (Băieții mei), a scris Adrian Mutu în dreptul unei imagini de pe Instagram, în care apare alături de copiii lui, Mario (20 de ani) și Tiago (5 ani). Cei doi frați seamănă leit și sunt singurii băieți ai lui Adrian Mutu.

Antrenorul Rapidului mai are două fete superbe, dar care locuiesc în Republica Dominicană cu mama lor, Consuelo. Printre cei care i-au lăsat un mesaj în dreptul fotografiei se numără și Laurențiu Reghecampf, fostul soț al Anamariei Prodan. Acesta a pus 3 inimi, câte una pentru fiecare.

Tiago Mutu, cu surorile din Dominicană, Adriana și MayaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Fiicele lui Adrian Mutu locuiesc în Dominicană, cu mama lor. Frații Mutu se văd în București

Într-un interviu pentru podcastul lui Cătălin Măruță, Adrian Mutu a vorbit despre toți copiii lui, dar și despre relațiile cu fostele soții, Alexandra Dinu (42 de ani) și Consuelo Matos Gomez (50 de ani). Mutu nu a ezitat să povestească nici despre fetele pe care i le-a dăruit Consuelo, Adriana (16 ani) și pe Maya (14 ani). „Eu și Consuelo ne-am cunoscut în Italia, o prietenă comună ne-a făcut cunoștință. Fetele au rămas cu ea, avem o relație ok, super, fără nicio problemă. Ea a decis să stea în țara ei și bine a făcut.
La început era ok că eram diferiți. După un timp, când începe să intervină puțină monotonie, e normal când stai mult timp cu o persoană, să fiți diferiți nu ajută deloc relația mai departe.

Mai degrabă merge cu o persoană ca tine, care are aceleași hobby-uri, căreia îi plac aceleași lucruri. La noi nu s-a întâmplat asta și ne-am despărțit”, a explicat Adrian în podcastul lui Cătălin Măruţă. Adrian și Consuelo au fost căsătoriți timp de 8 ani

„Încerc să-mi văd fetele de două ori pe an, ele stau cu mama lor, în Dominicană”, a mai spus Adrian Mutu. Cu actuala soție, Sandra, Mutu îl are pe mezinul Tiago, născut pe 14 aprilie 2017, iar cu prima soție, actrița Alexandra Dinu, Adrian Mutu îl are pe Mario, în vârstă de 20 ani (născut pe 9 septembrie 2002)

Citește și: Adrian Mutu a spus în sfârșit care a fost motivul despărțirii de Alexandra Dinu: ”Atenție, nu spun că cei care se căsătoresc de…”

Citește și: Imagine rară cu Adrian Mutu și fiicele lui. Ce frumoase s-au făcut Maya și Adriana