Ștefan Bănică, star-ul rock’n’roll al României, are o listă lungă de femei care i-au căzut în mreje. Soțiile oficiale sunt Mihaela Rădulescu, Andreea Marin și Lavinia Pârva, însă există o femeie care a însemnat mult în trecutul, prezentul și viitorul artistului. Asta pentru că sunt uniți pe veci de o mândrețe de băiat pe care îl au împreună, Radu Ștefan Bănică (20 de ani). Vorbim despre Camelia Constantinescu, prima femeie care l-a făcut tătic pe Ștefan și singura iubită care nu este din lumea mondenă.

Tânărul Radu Ștefan i-a urat mamei lui „La mulți ani”, iar imaginea cu Camelia Constantinescu este dovada vie că băiatul a luat ce e mai bun și mai frumos de la ambii părinți. Mama lui este o femeie distinsă, cu o frumusețe evidentă, deloc stridentă. Naturalețea și eleganța se citesc pe chipul ei, pe care trecerea timpului nu a lăsat deloc semne.

Cum arată în prezent fosta iubită a lui Ștefan Bănică

Camelia Constantinescu și Ștefan Bănică au fost împreună timp de 5 ani și s-au despărțit în 2005, când băiatul lor avea doar 4 ani. Radu Ștefan a rămas în grija mamei, dar are o relație excelentă cu tatăl lui, dar și cu fosta și actuala soție a lui Ștefan Bănică, Andreea Marin și Lavinia Pârva. Tânărul este extrem de apropiat și de frații săi, Ana Violeta și Alexandru. Trăsăturile bine conturate și privirea caldă și senină ne amintesc că Ștefan Bănică a fost un norocos în ceea ce privește femeile care i-au trecut prin viață.

Ștefan Bănică și Camelia Constantinescu au fost împreună 5 aniSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 13

Ștefan Bănică are trei copii cu trei femei

Ştefan Bănică are copii, doi băieţi şi o fată, cu trei femei diferite! Radu Ştefan, care este fiul actorului şi al Cameliei Constantinescu, a împlinit 20 ani şi este student la UNATC. Și-a deschis și o afacere în buricul Capitalei și a moștenit șarmul celebrului său tată. Ana Violeta Bănică este fiica lui Ştefan şi a Andreei Marin (46 de ani), născută pe 15 decembrie 2007. Actuala soție, Lavinia (36 de ani), i l-a dăruit pe Alexandru, născut pe 13 mai 2019.     

Citește și: Băiatul lui Ștefan Bănică, prima poză oficială cu iubita. Ce fericit e Radu lângă superba blondină!

Citește și: Imagini de colecție cu Andreea Marin și fiul lui Ștefan Bănică. Ce gest superb a făcut „Zâna” pentru el: „Zi de neuitat pentru mine”