Dana Năstase a împlinit 67 de ani pe 24 mai, iar soțul ei a ținut să-i arate cât de mult o prețuiește. Adrian Năstase i-a urat „la mulți ani” pe Facebook, dar și pe blog, unde e mai generos cu informațiile despre familie. „Astăzi, sărbătorim ziua de naștere a Danielei. Multe flori, multe mesaje și, mai ales, iubirea copiilor și a nepoților. O ocazie de a vorbi cu prietenii și de a ne aminti momente emoționante de familie. La multi ani, Daniela!”.

Poză rară cu Adrian Năstase, nurorile, băieții și nepoții

A doua zi, Adrian Năstase a revenit și cu o imagine de la petrecerea în cinstea soției sale, pentru care se reunise toată familia. Fostul premier al României, în perioada 2000-2004, a publicat o poză în care apare alături de băieții lui, Mihnea și Andrei, alături de partenerele acestora, Corina Corolevschi și Bianca Ciuvăț, și de cei doi nepoței, Nicolas și Filip-Mihail. Sărbătorita Dana Năstase nu lipsește din poză și e în centrul ei, îmbrăcată într-o bluză fucsia.

„Aseară ne-am adunat, în familie, pentru a sărbători ziua de naștere a Danielei. Ne-am bucurat să fim împreună și să constatăm cât de repede trec anii și cât de repede cresc nepoții”, a scris el.

adrian-nastase-3SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 9

Adrian și Dana Năstase, 37 de ani de căsnicie

Luna viitoare, Adrian și Dana Năstase vor sărbători 37 de ani de căsnicie. Cei doi au împreună doi băieți, pe Mihnea și pe Andrei, care la rândul lor și-au întemeiat familii. Andrei este căsătorit cu Biana Ciuvăț, fost manechin, antreprenoare și fiică de demnitar, care a născut doi băieți. Micuții Nicolas și Filip-Mihail au 5 respectiv 3 ani.

Mezinul soților Năstase, Mihnea, s-a căsătorit anul trecut cu o fostă campioană la atletism. Corina Corolevschi, supranumită „Prințesa Constanței”, este fiica lui Constantin Corolevshi, care are afaceri în turism, export de cherestea şi reparaţii navale. Corina a fost sportivă de performanță, începând de la 9 ani, însă s-a oprit în 2011. A devenit campioană balcanică la ștafeta de 4×100 metri, dublă campioană națională la 60 metri, campioană națională la 200 metri și campioană națională cu ștafeta de 4x3x2x1. Din cauza unei accidentări însă, a fost nevoită să se retragă din această activitate.

Citește și: Cine este și cum arată viitoarea noră a lui Adrian Năstase. De ce i se spune ”Prințesa Constanței”

Citește și: Câte case are, în realitate, Adrian Năstase: „Dacă le-am număra, am mai multe decât…”