Irina Deleanu, fostă gimnastă medaliată cu bronz la Campionatul European din 1990 și la Campionatul Mondial din 1992, a fost surprinsă în compania lui Ion Țiriac de mai multe ori. În 2018, cei doi au fost fotografiați luând masa în oraș, după care Țiriac, însoțit de armata de bodyguarzi, a condus-o acasă pe superba brunetă, cu 37 de ani mai tânără decât el.

Ion Țiriac s-a afișat public cu bruneta superbă despre s-a spus că i-ar fi iubită

Ion Țiriac și-a inaugurat în cursul acestei săptămâni noua clădire de birouri din centrul Bucureștiului, „Țiriac Tower”, unde a fost prezentă și Irina Deleanu, notează as.ro. Fosta campioană a marcat și ea pe Instagram apariția alături de Ion Țiriac, publicând o fotografie rară, la brațul miliardarului.

irina-deleanu-1SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 11

Irina Deleanu este cea mai importantă sportivă din istoria gimnasticii ritmice românești. Ea a cucerit medalia de bronz la coardă la Campionatul Mondial din 1992 și a fost a treia în proba de minge la Europenele din 1990. S-a retras din activitate în 1993. În prezent este președintele Federației Române de Gimnastică Ritmică.

Ion Ţiriac, o căsnicie şi trei copii

Ion Ţiriac s-a căsătorit în 1963 cu pivotul Ştiintei Bucureşti, handbalista Erika Braedt, însă mariajul nu a durat decât doi ani. Marea lui iubire a fost însă americanca Mikette von Issenberg, un fotomodel celebru la vremea aceea şi care i l-a dăruit pe Ion Alexandru la 22 septembrie 1976. Ion Ţiriac mai are doi copii din relaţia cu Sophie Ayad, o ziaristă de origine egipteană. Karim Mihai are 27 ani, iar şi Ioana Natalia, 24 de ani.

Citește și: Fiica lui Ion Țiriac, cadou de 350.000 de euro de Crăciun! Ce a primit la numai 24 de ani

Citește și: Anastasia Lazariuc, detalii neştiute despre divorţul fiicei sale, Ileana, de Ion Ion Ţiriac: ”Totul e să rămână în relaţii civilizate”