Dan Negru (51 de ani) și Dan Diaconescu (54 de ani), cei doi „Dani” care au făcut istorie în televiziunea din România, s-au întâlnit, recent, și au pus țara la cale. Joi dimineață, Dan Negru a publicat pe Instagram o imagine de colecție cu fostul patron OTV și a și explicat de ce s-au văzut. Nu, nu este vorba despre vreun proiect în televiziune, ci a fost o întâlnire ca între doi prieteni.

Poză de colecție cu Dan Negru și Dan Diaconescu!

„Am stat la o vorbă cu Dan Diaconescu. Așa, de dimineață. „, nu facem nimic împreună, nu avem niciun proiect comun. Doar la o vorbă, pur și simplu. Sunt mulți din breasla noastră care i-au uitat nr de telefon în anii ăștia. Acu’ vreo 20 de ani mi-a spus ca vrea sa OTV-izeze televiziunile din România. Am râs atunci, neîncrezător. Dați o tură pe telecomandă. Nici nu știți ce pierdeți. Azi am recunoscut că i-a ieșit otevizarea”, a scris Dan Negru, pe Facebook. Prezentatorul emisiunii „Jocul cuvintelor”, de la Kanal D, a primit o mulțime de aprecieri pentru această fotografie.

dan-negru-1SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Pe 29 noiembrie 2017, Dan Diaconescu era eliberat din închisoare, după doi ani și 10 luni petrecuți după gratii. Anul trecut, în primăvară, anunța că îşi lansează un fel de Netflix şi o criptomonedă. La vremea aceea exista și un site, care acum însă nu mai este funcțional. Pe DD Home Cinema, utilizatorii găseau conţinut contra cost, iar primul proiect realizat de Dan Diaconescu, după ieșirea din Penitenciarul Jilava, a fost un serial, intitulat „Pandemia”.

Citește și: Dan Negru, emisiune nouă! Începe chiar de azi și nu seamănă cu nimic din ce se difuzează! Ilie Năstase, primul invitat

Citește și: Dan Negru, mesaj dur pentru români: „Dacă azi bucătarii sunt mai cunoscuți decât profesorii…”