Denisa Fîlcea și-a cam blocat fanii din spațiul virtual. Soția lui Flick a publicat o poză pe Facebook, în care apare ținându-și fiica în brațe, însă asta nu e tot. Cine se mai uită la copil, cine se mai uită la Flick, prezent și el în imagine, când în centrul atenției sunt sânii Denisei, revărsându-se din rochia mult prea decoltată? Evident că nu au lipsit comentariile malițioase, așa că fosta Miss Planet 2019 a ținut să îi pună la punct pe cei care nu i-au înțeles demersul fotografic.

„Sărbătorim 7 luni de când am primit de la Dumnezeu cel mai frumos Dar, pe Eva Maria și cea mai mare binecuvântare, aceea de a fi părinți. La mulți ani, fericire în trup de om! Draga mea fetiță, ești o MINUNE și sunt extrem de mândră de tine!”, a scris Denisa în dreptul acelor imagini.

Poza cu care Denisa Fîlcea a uluit Internetul

denisa-filcea-flickSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Soția lui Flick, replică pentru cei care i-au lăsat comentarii răutăcioase

Către femeile care s-au simțit sau se vor simți ofensate de această fotografie:

– Știm că în esență nu neaparat sânii, goliciunea sau senzualitatea vă deranjează, ci mai degrabă curajul. Curajul și încrederea.

Și nu este vorba doar de fotografia mea, mă refer la faptul că văd deseori reactii și critici la adresa femeilor care au curajul să fie și să se expună așa cum vor ele.

Sunt criticate femeile mai plinuțe care au curajul să poarte ceva mulat, sunt criticate femeile slabe care au curajul să poarte pantaloni scurți, sunt criticate femeile cu sânii mari care au curajul să expună un decolteu….

Nu este vorba despre vulgaritate (o femeie care zâmbește cu un copil în brațe lângă un bărbat fericit nu are cum să transmită vulgaritate) este vorba despre ceea ce vă lipsește vouă și face să iasă din voi răutatea.

Sunt conștientă că sunt persoane care nu mă plac și este perfect normal, dar când simți nevoia să lași un comentariu (sau mai multe), într-un mod răutăcios, ceea ce încerci sa faci este să îl tragi pe om mai jos … pentru că doar asta știi să faci atunci când te doare (sau te frustrează sau te simți atacat).

Pentru că dacă e vorba doar de ceva ce nu-ți place vizual, doar treci n-ai departe, nu simti nevoia să te descarci, dar când te doare… atunci, simți nevoia sa ataci. Love, Denisa”.

Citește și: Denisa Fîlcea, soția lui Flick, „război” cu mămicile. S-a iscat iureșul după ce le-a pus la punct: „M-a certat o femeie, proaspătă “mămică…”

Flick „Domnul Rimă” și Denisa Fîlcea au devenit părinți pe 23 iunie

Denisa Fîlcea, soția lui Flick, a născut o fetiță pe 23 iunie, iar de atunci este fascinată de viața de mămică. Tăticul Flick este mereu lângă ea și amândoi consideră că micuța Eva Maria le-a consolidat și mai mult relația. ,,Visul devine realitate/ Fiindcă de azi încolo este /O inimă în plus ce bate /Lâng-ale noastre, în poveste./Cuvintele nu pot transpune /Emoția și bucuria /De-a ține-n brațe o minune./Bine-ai venit, Eva Maria!”, a scris Flick pe rețelele de socializare în ziua în care a devenit tată.

Flick, pe numele lui real Filcea Sebastian Andrei, și Denisa Hodișan s-au căsătorit în vara anului 2020. Au făcut nuntă în Creta, Grecia, iar nași le-aufost Daniel Buzdugan și soția sa.

Citește și: Denisa Fîlcea, soția lui Flick, a scandalizat internetul, după ce a publicat o poză mult prea intimă

Citește și: Flick „Domnul Rimă” și Denisa Fîlcea și-au botezat fetița. Imagini superbe de la ceremonie