O poză cu Anca Țurcașiu (52 de ani) la plajă, tolănită pe nisip, a atras un val de laude, dar și de critici. Câțiva dintre cei care o urmăresc pe Instagram nu s-au ferit să-i atragă atenția să nu-și mai expună unele zone ale pielii, atinse de semnele vârstei. Despre poza de mai jos este vorba, iar Anca nu a rămas indiferentă și i-a pus la punct.

„Mai multă atenție la poze, pieptul nu arată prea bine și nici mâna”, i-a reproșat un fan. „Vârsta, timpul nu iartă pe nici unul”, a comentat un altul. „Nu putem fi perfecți….. sunt ceea ce sunt….”, a venit imediat răspunul Ancăi Țurcașiu.

Anca Țurcașiu și răspunsul ei pentru fanii care au criticat-o

„Mă bucur că lumea mai poate admira și naturalețea la o femeie, m-am săturat să văd cum sunt apreciate păpușile gonflabile din ultimii ani care apar peste tot”, „Anca, am văzut comentarii răutăcioase la adresa ta. Toți frustrații. Mâinile tale sunt perfecte, potrivit vârstei pe care o avem”, „Ești precum vinul”, „Ai corp de nota 10, le întreci pe unele fete de 24 de ani, îți doresc vacanță plăcută și să te bucuri de tot și de toate”, sunt doar câteva dintre comentariile pe care le-a stârnit poza de mai jos.

anca-turcasiu-thailanda-2SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

Anca Țurcașiu s-a mutat în Thailanda pentru o perioadă

„Am ales anul ăsta o altfel de vacanță. Trei săptămâni într-un apartament, ca și cum aș locui aici…. (și tot mi se pare puțin). Să mă gospodăresc cu hrana, cu transportul, cu toate. Vreau să trăiesc această experiență. Pentru că mă gândesc foarte serios în viitor să elimin iernile din viața mea…. Vom vedea ce va fi… Acum doar vreau să mă bucur de fiecare clipă. Sunt foarte obosită acum. Urați-mi vise frumoase! Vă îmbrățișez!”, a anunțat ea, după Revelion.

Citește și: Anca Țurcașiu, decizie majoră de viață, la 52 de ani. Acum e prima încercare

Citește și: Anca Țurcașiu NU vrea să devină bunică: „Dacă o să mi se pună copilul în brațe…”. Care este motivul pentru care actrița nu vrea nepoți