De astfel de momente se bucură și actrița Hillary Duff, care în iunie a anunțat că e gravidă. Cum burtoși nu prea întâlnește, Hillary și-a comparat burta cu cea a iubitului ei, Matthew Koma, în vârstă de 31 de ani.

Postând pe Instagram o fotografie în care iubitul ei își ridică tricoul, pentru ca burta să-i fie vizibilă, iar ea e îmbrăcată cu o rcohie mulată, prin care burta ei e foarte vizibilă, Hillary Duff scrie simplu: ”Am câștigat”. Nici nu se putea altfel, pentru că e limpede că sarcina e destul de avansată.

I win.

A post shared by Hilary Duff (@hilaryduff) on

Actrița în vârstă de 30 de ani și-a anunțat fanii, pe Instagram, în iunie, că așteaptă un copil. ”Ghiciți ce, oameni buni! Matthew Koma și cu mine am reușit să facem o mică prințesă și nu putem fi mai fericiți de atât”, a scris ea atunci.

Cei doi au anunțat anul trecut că s-au împăcat, după ce s-au despărțit pentru puțină vreme în martie 2017. Duff are deja un copil cu fostul soț, Mike Comrie. Luca Cruz, în vârstă de 6 ani, încă se obișnuiește cu ideea că va fi frate mai mare. Potrivit mamei sale, când a fost anunțat prima oară, nu a reacționat deloc bine.

My sweet sweet boy. Oh the adventures we’ve had ?

A post shared by Hilary Duff (@hilaryduff) on

Foto: Instagram

Citește și: