Maria Ciobanu este una dintre cele mai îndrăgite interpretă de muzică populară. Artista trăiește în Los Angeles, acolo unde s-a stabilit în urmă cu mai mulți ani. De ziua ei, familia s-a reunit, cu mic cu mare, venind în America inclusiv Ionuț Dolănescu, băiatul pe care îl are cu regretatul Ion Dolănescu.

Dar cum a ajuns Maria Ciobanu să formeze un cuplu cu acesta? A povestit chiar ea, într-un interviu, la un moment dat.

„Îmi amintesc că prin 1968 spre 1969 Dolănescu îmi făcea curte. Dar eu eram măritată, o aveam pe Camelia, care avea doi anişori… Nu-l băgam în seamă, dar îmi plăcea cum cântă.

În acea perioadă lansase câteva cântece frumoase, precum: „Nu sunt bolovani pe drum’. Îmi plăcea cum cântă, dar, de ce să nu recunosc, nu-mi plăcea ca bărbat’, povestea Maria Ciobanu.

„Pe atunci nu mă împăcam bine cu soţul meu, tatăl Cameliei, cel de-al doilea soţ. M-am despărţit de tatăl Leontinei care se purta foarte urât cu mine, Dumnezeu să-l odihnească, apoi, m-am căsătorit cu tatăl Cameliei, şi mi-am dat seama că acesta era foarte gelos.

Mergeam la recepţii de gradul zero, la familia Ceauşescu, unde se înmânau invitaţii nominale. Nu puteam să lipsesc şi nu puteam să mergem împreună. Iar el era extrem de gelos!”, declara acum ceva vreme Maria Ciobanu, conform Star Popular.

„La Revelionul 69 spre 70 am cântat cu Ion Dolănescu piesa „Au, lele, vino-ncoa!’, denumită şi „Hăulita’. Ne-a însurat lumea de-atunci! Se spunea că mi-am lăsat bărbatul şi m-am măritat cu Ion Dolănescu. Şi nu era aşa atunci…

După ce am început să cânt cu Ion, care s-a ţinut de capul meu vreo trei ani, treptat, prin 1971, ne-am îndrăgostit… Probabil că a fost destinul. Am divorţat, ne-am îndrăgostit, apoi ne-am căsătorit şi s-a născut un băiat, cu care mă mândresc: Ionuţ”, spunea Maria Ciobanu la acea vreme.

Maria Ciobanu a implinit 86 de aniSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Cine este actualul soț al ”Ciocârliei” și cum au ajuns să fie împreună

În prezent, Maria Ciobanu este căsătorită cu Mircea Cîmpeanu, care a făcut carieră în baschet, fostul soț al Ilenei Sărăroiu, cu care ea era bună prietenă.

Se cunosc de când acesta era căsătorit. Din păcate, soția lui de atunci, Ileana Sărăroiu, a suferit un anevrism, ce i-a provocat un atac cerebral. Se întâmpla chiar la o nuntă, în fața a aproape 300 de invitați. A murit pe scenă după ce a cântat piesa “O bătrână într-o gară”. În ambulanţă, medicii nu au mai putut face nimic pentru tânăra artistă, ce a decedat în anul 1979.

La doi ani după moartea Ilenei Sărăroiu, Mircea Cîmpeanu s-a căsătorit cu Maria Ciobanu. Din păcate, în prezent bărbatul are probleme de sănătate, acesta fiind și motivul pentru care artista nu mai poate veni în România, pentru că nu-l poate lăsa singur.

Maria Ciobanu, trei copii cu tot atâția bărbați

Maria Ciobanu e o femeie împlinită pe toate planurile, atât profesional, cât și personal. Are trei copii: Leontina Văduva (62 de ani), Camelia Filip (55 de ani) şi Ionuţ Dolănescu (51 de ani).

Pe Leontina a avut-o cu primul soţ, un tractorist din satul natal, Roşiile, judeţul Vâlcea. Camelia e rodul iubirii cu „fluieraşul” Florea Burnea din Ansamblul Ciocârlia. Apoi, din relaţia cu regretatul Ion Dolănescu s-a născut Ionuţ.

Viață marcată de lipsuri și tragedii, într-o familie numeroasă

Despre viața ei, Maria Ciobanu povestea în același interviu că fratele ei geamăn s-a stins din viață la vârsta de cinci ani.

„Am fost șapte frați, eu eram cea mai mică. Fratele meu geamăn, Gheorghe, a decedat la cinci ani, pentru ca a venit un microb de dizenterie, pe vremea aceea nu erau antibiotice. Ne-a tratat cum se trata pe vremea aia cu ceaiuri, leacuri băbești. Fratele meu nu a vrut să pună gura pe niciun fel de ceai. S-a internat cu el în spital și, degeaba, a murit”, mai spunea Maria Ciobanu pentru sursa menționată.

La vârsta de 15 ani, Maria Ciobanu și-a pierdut și tatăl. Artista a recunoscut că îi pare rău că părintele său nu a apucat să o asculte la radio.

„Tatăl meu nu a apucat să mă asculte la radio. Eu am rămas fară tată la 15 ani, a murit de tânăr. La a doua stabilizare a făcut o pareză și în două luni s-a dus.

Cred că el tot timpul m-a vegheat pentru că m-a iubit”, a adăugat Maria Ciobanu pentru aceeași sursă.

Maria Ciobanu, despre perioada copilăriei

Maria Ciobanu a povestit că a avut parte de o copilărie marcată de lipsuri și neajunsuri.

„Au fost și lipsuri când a fost seceta și nu se făcea grâul, porumbul. Aveam vreo șase ani, mama și tata plecau la Bistreț, în Dolj, că să aducă de mâncare. A fost un an foarte secetos”, a mai dezvăluit Maria Ciobanu.

Vezi și Ce avere are Maria Ciobanu. Dezvăluirile făcute de Dragoș Dolănescu: ”Maria Ciobanu a câștigat mai mult de… Nu era petrecăreață ca tata” Ce-i reproșează fratelui lui, cu privire la moștenire dar și Ce mari s-au făcut nepoții Mariei Ciobanu! Ionuț Dolănescu și-a aniversat ambii băieți

Citește și:

Will Smith și Jada Pinkett Smith, controversele unei căsnicii de peste 20 de ani: mariaj deschis, despărțiri, înșelat. Spun, totuși, că au un parteneriat pe viață

Materia la care excela Gigi Becali în școală. Avea numai note de 10 și a mers și la Olimpiadă!