Se pare că ușor, cu pași mici și siguri, destul de spectaculoși pentru o emisiune de așa factură, cu aspecte culturale, producția realizată de Paul Surugiu-Fuego la TVR 2, prinde contur și conform spuselor acestuia pe pagina sa de socializare, va exista și un al doilea sezon, mult mai special și mai plin de vitalitate și culoare, cu noi suprize și aceleași frumoase povești despre români unici, celebri, care au definit succesul și care au ce căuta în fața voastră.

Oamenii au devenit imuni la producții fără sens și au nevoie de un produs 100% românesc, cu artiștii iubiți, cu nume pe care le cunosc și copii extrem de talentați. Divertismentul poate fi simplu, cu un strop de decență și cu acele exemple ce trebuie să se vadă la televizor, având ceva de spus prin toată munca lor, de ani de zile. Duminica aceasta,  în cea de a zecea gală a emisiunii sale, Paul Surugiu a pregătit fanilor săi trei premiere, trei colinde noi, superbe, de pe cel mai recent album al său, lansat în cadrul turneului național început lunea aceasta, 3 decembrie, cu București.

Gala de duminică, de la ora 15.00, cu reluare noaptea, de la 00.20, pe TVR 2 și TVR HD,  uimește prin momentele speciale, prin emoție și prin dezinvoltură. Toți invitații lui Fuego iubesc România și văd în ea locul de vis, ce-ar trebui reîntregit cu mult mai multă dragoste. Doamna cântecului popular teleormănean, Floarea Calotă, un munte de autenticitate,  ne va vorbi despre iubirea de neam și limbă, doinind, într-o lecție de patriotism. Vom depăna file de istorie, aducând în fața dumneavoastră, cu povești impresionante, trei istorii celebre de dragoste ale românilro, de pe parcursul anilor. Ni le va prezenta, argumentat și documentat, jurnalistul și omul de presă Cristian Brancu.

Umorul și învățăturile stau la marii actori Vasile Muraru și Valentina Fătu, cei care au rămas să ducă mai departe revista românească. Vom avea și o tânără talentată, care ne va cânta și la harpă și la voce, în același timp, lucru extrem de greu de realizat – DARIA VĂCĂROIU. Duete speciale va realiza Paul Surugiu alături de două artiste emblemă, două voci diferite, dar senzuale – una sensibilă, Oana Sârbu, care ne cântă șlagărul ei celebru, alta puternică – NICO, care ne aduce ultima melodie lansată! Atmosfera va fi completată de trupa Supermarket și de baletul Florin Mariș, care va purta în această ediție costume vechi de peste 30 de ani, realizate de marea scenografă, premiată UNITER, Maria Miu.