Celebrul artist a vrut ca fiul lui să se numească așa pentru a-i aduce un tribut fratelui său, care a murit la doar 25 de ani.

 

Alexandru Bănică, fratele vitreg al lui Ștefan Bănică Junior, a încetat din viață în urma unui tragic accident rutier, în anul 2001. Acesta era cu opt ani mai mic decât celebrul artist.

Alexandru Silviu Bănică era cunoscut printre prieteni drept „Babanu”. Fratele artistului s-a stins din viaţă la 25 de ani, într-un teribil accident rutier provocat de prietenul lui cel mai bun. Şoferul, care a pierdut controlul volanului, a supravieţuit. Stefan Banica si Alexandru erau frati de tata.

Alexandru, fratele lui Ștefan Bănică Junior, este înmormântat la Cimitirul Reînvierea, acolo unde odihnește și tatăl artistului, regretatul actor Ștefan Bănică Senior, care s-a stins din viață în anul 1995.
Lavinia Pîrva a născut un băiețel joi, pe 16 mai. Este primul copil al cuplului, dar al treilea pentru cunoscutul cântăreț și om de televiziune. Ștefan mai are un băiat, Radu Ștefan (17 ani), din relația Camelia Constantinescu, și o fetiță, Violeta (10 ani), din căsătoria cu Andreea Marin.

Citește și: