Femeia, profesoară la universitatea Fordham, a mers în urmă cu câțiva ani la Săptămâna Modei de la New York, și își aștepta o prietenă afară, în fața clădirii unde avea loc show-ul de modă, când a fost asaltată de paparazzi. Din cauza ținutei ei extrem de elegante, Lyn a fost confundată de niște jurnaliști japonezi cu o celebritate. Pentru că purta un costum Yohji Yamamoto și o geantă Chanel, jurnaliștii au fost convinși că Lyn este un reprezentant de seama din lumea modei.

Povestea senzațională a unei profesoare care la 63 de ani a devenit fotomodel de succesSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

„Deodată, toți fotografii m-au încercuit și au început să-mi facă poze. Niște jurnaliști din Japonia s-au apropiat și au început să-mi pună întrebări.  Și din acest motiv oamenii s-au gândit <>, așa că au început să-mi facă poze. Imediat s-au strâns o grămadă de oameni”, a povestit profesoara într-un interviu pentru Today Style.
Inspirată de acest incident, Lyn și-a creat un blog, intitulat „Accidental Icon, în care vorbea despre atracția ei față de modă și pentru a demonstra că oamenii se pot îmbrăca fabulos la orice vârsta. Ea a atras imediat mii de fani de orice vârstă. „Am primit email-uri de la persoane tinere care îmi spuneau că îi fac să simtă că îmbătrânitul poate fi distractiv și frumos și că poți să faci tot ce vrei la orice vârstă”, a mai spus aceasta.

În scurt timp, Lyn a atras atenția și agențiilor de fotomodele de la care a primit numeroase propuneri, iar în ianuarie anul acesta, a semnat un contract cu agenția Elite din Londra. Ea a devenit rapid cunoscută și a început să pozeze pentru branduri celebre, precum Comme Des Garcons, Mango sau Valentino.
Citește și: