Câștigător a două titluri de Grand Slam și lider mondial ATP, fostul mare jucător a devenit cunoscut în întreaga lume și prin prisma poveștilor sale de dragoste. Ilie Năstase are un palmares cu adevărat impresionant.

Poveștile despre cuceririle sale feminine erau de notorietate, iar printre divele care nu au rezistat farmecelor sale s-a numărat și celebra cântăreață americană Diana Ross, despre a spus că a lăsat-o și gravidă.

Când a întâlnit-o pe aceasta, fostul tenismen trecuse deja printr-un divorț, după prima căsătorie, cu belgianca Dominique Grazia, care s-a încheiat fulgerător în urma apariţiei fetiţei lor, Nathalie. În 1977, aflată în turneu în nordul Americii, Diana s-a aflat în tribune la meciurile susţinute de campionul român la US Open.

Mama lui s-a opus cu vehemență

Coincidență sau nu, și diva muzicii disco a anilor ’70 venea dintr-un mariaj nereușit, iar vulnerabilitatea sentimentală şi celebritatea i-a apropiat extrem de repede. Așadar, la scurt timp, ei deveneau cuplul monden al momentului.

Deşi ulterior Ilie Năstase a vorbit despre ea într-un ton foarte degajat, la acea vreme, pasiunea dintre cei doi a fost una extrem de mare, scrie Impact. Așa se face că fostul sportiv a adus-o pe Diana în România, pentru a o prezenta mamei lui. O decizie destul de delicată pentru acele timpuri, întrucât artista era mai mare cu 3 ani decât el şi era o femeie de culoare.

Mama sportivului nu a fost deloc de acord cu alegerea lui, acesta fiind şi unul dintre motivele despărţirii lor. Acum, la mulți ani de la consumarea relației, Ilie Năstase a recunoscut faptul că Diana Ross artista a rămas însărcinată cu el:

„A fost singura negresă cu care am fost. S-a întâmplat la clubul Regine (New York), într-o seară. Am dansat, eu eram divorţat şi s-a legat.

Făcea copii cu toţi. Şi cu mine a rămas însărcinată, a rămas cu toată lumea. Ea nu a fost gagica lui Michael Jackson, erau doar prieteni.”, a dezvăluit Nasty.

Se spune că, la numai 18 ani, Michael Jackson a fost atât de îndrăgostit de Diana Ross, încât ar fi cerut-o de soție. Ea, însă, l-a refuzat.