Într-un interviu recent, acesta a dezvăluit ce va face cu banii. ”Vreau să merg în Franța, să fac un curs renumit. (…) Doresc și tind să aduc bucătăria românească la un alt rang, pentru că și noi merităm să intrăm în cartea de la Michelin și cu siguranță avem potențial în România”, a spus Ionuț Belei la ”Xtra Night Show”.

Dar cum a ajuns Ionuț, născut la Gura Humorului, la această performanță? Tânărul, care are în buzunar o diplomă de electrician, a ajuns, în vremea adolescenței, la fratele său, în Germania. Intenționa să lucreze în construcții, dar i s-a oferit șansa de a-și încerca mâna într-un local.

Pentru că nu cunoștea limba, a fost pus să lucreze ”în spate”, la munca de jos. Nu a fost dezamăgit, ci a furat din meserie cât a putut, ajungând, în final, să lucreze chiar cu chefi cu stele Michelin.

Chiar dacă știe să facă feluri de mâncare extravagante, el preferă, fătă a sta mult pe gânduri, cartofii prăjiți cu brânză.

Vezi și Interviu EXCLUSIV Alexandru Comerzan (”Chefi la cuțite”): ”Încerc să nu fiu arogant, să nu critic, să am mereu picioarele pe pământ”

Citește și:

Pe fiul lui Ilie Dumitrescu îl știe toată lumea, dar iată cât de frumoasă e sora lui

Inna a spus în sfârșit câte kilograme are și cum se menține: ”Am aceeaşi greutate de peste 10 ani”