După opt sezoane de succes, regizorul serialului Dragoș Buliga promite un sezon savuros în care personajele deja consacrate vor fi surprinse în situații cu totul surprinzătoare.
Gașca veselă, formată din Bobiță, Giani și Dorel, va încerca, ca de fiecare dată, să se îmbogățească rapid, fără a face nimic, dacă se poate. Localitatea „va prospera” sub conducerea celui mai gospodar și inspirat primar din câți a avut liniștita urbe. Vasile va face tot posibilul pentru a oferi tot ce-i mai bun proprie-i persoane. Lucrurile „nu vor scăpa de sub control” nicio clipă, șeful de post Robi fiind extrem de „vigilent” la tot ceea ce mișcă și la ce întreprind sătenii!
Ca de fiecare dată, Firicel și Ardiles îi vor fi în preajmă filozofului Celentano, care va face deliciul telespectatorilor cu situațiile pline de umor autentic românesc. Totuși, va fi pus într-o situație delicată, alegând să ia calea soarelui apune, în căutarea unui trai mai bun.
Las Fierbinți este cel mai apreciat serial românesc al ultimilor 10 ani și continuă să scrie istorie din 25 februarie, în fiecare joi de la 20:30, la Pro Tv.

Credit foto: Pro Tv