Anamaria Prodan neagă că ar divorța și își elogiază soțul: „Este cel mai mare antrenor, este cel mai bun tată de pe pământ”. Într-o declarație pentru Click!, agentul FIFA a spus: “Vreți să vorbim de divorț? Ok. Laurențiu Reghecampf este soarele familei noastre! Este bărbatul ideal, este perfect din toate punctele de vedere, este cel mai mare antrenor, este cel mai bun tată de pe pământ. Este cel mai bun soț! Mai vreți și altceva? Cam atât am avut eu să spun despre divorț!”.

Laurențiu Reghecampf confirmă despărțirea de soție. Ce spune Anamaria Prodan despre divorț

După ce ziua confirmase divorțul, afirmând pentru Fanatik.ro, “Da, este adevărat!”, pe seară și declarațiile acestuia s-au nuanțat, luând o ală întorsătură. ”Da, nu știu nimic despre ce a apărut în presă. Nici nu vreau să comentez pe marginea acestui subiect. Nu sunt în zonă, nu sunt în țară. Nu știu ce să vă spun pe marginea acestor informații. De fapt, nu doresc să vorbesc momentan. Nu vă supărați, dar chiar nu e cazul să vorbesc în presă despre viața mea personală”, s-a limitat să spună Laurențiu Reghecampf, pentru Playsport.ro.

Laurențiu Reghecampf a confirmat despărțirea de Anamaria Prodan: ”Da, e adevărat, divorţăm”

Certuri, scandal, amenințări cu sincuiderea. Ce se întâmplă în familia Reghecampf

Între timp, a mai ieșit la iveală ceva. Potrivit Cancan, între Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au avut loc tensiuni cu o săptămână în urmă și chiar a ajuns poliția la locuința lor, după două apeluri la 112.

Un echipaj de poliție s-a prezentat la vila celor doi din Snagov. Apelurile au fost făcute la un timp scurt unul după celălalt, în urmă cu o săptămână. Antrenorul Laurențiu Reghecampf le-ar fi spus oamenilor legii faptul că soția lui este agitată și ar fi amenințat că își face rău, fiind vorba despre gânduri sinucigașe.

Apoi, Anamaria Prodan a sunat la 112, cu motivul că este sechestrată în casă de soț.

De asemenea, la vila celor doi a fost și o ambulanță. Conform sursei citate, Anamaria Prodan era agitată și incoerentă. Impresara a refuzat ca medicul de pe ambulanță să o consulte.

La final, niciunul dintre ei nu a dorit să facă o reclamație, iar spiritile dintre ei s-au calmat.

Întreaga scenă ar fi pornit de la gelozia impresarei față de o presupusă relație extraconjugală pe care ar avea-o Laurențiu Reghecampf, dar și de scandalurile cu fotbaliști, impresari, dar și discuțiile cu Gigi Becali, care ar fi umplut paharul.

Aceeași sursă mai scrie că divorțul ar fi fost plănuit încă de acum două luni. Dar, în acest context, de ce și-au mai sărbătorit cei doi nunta de cristal, prilej cu care și-au reînnoit jurămintele, în urmă cu două luni? Cu siguranță sunt încă multe lucruri nespuse pe acest subiect.

Citește și:

N-are noroc și gata! Adriana Bahmuțeanu s-a despărțit de iubitul grec. Primele declarații după ruptură

Enrique Iglesias, selfie de 1 milion de like-uri cu fetița cea mică. Masha e adorabilă!