Meghan si Harry la nuntaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 3

Mai ales una dintre acestea, cea în care Meghan și Harry stau pe scări și își zâmbesc cu înțeles, e preferata tuturor. Parcă-i auzi cum își vorbesc și ai vrea să știi ce își spun. Iată însă că fotograful care i-a surprins, Alexi Lubomirski, a făcut și publică povestea din spatele acestui instantaneu.

Într-un interviu recent, acesta a declarat că a avut doar trei minute și jumătate la dispoziție pentru a face niște poze. ”A fost unul dintre acele momente magice în care ești fotograf și totul e așa cum trebuie, la locul lui”, a povestit el.

Alexi Lubomirski, în vârstă de 42 de ani, a fost cel care i-a sugerat miresei să se așeze pe scări. Nu i-a spus unde să se așeze sau cum. Fericită că poate sta o clipă jos, aceasta s-a cuibărit între picioarele lui Harry, iar în momentul în care fotograful îi poza, cei doi își rzâmbeau și își spuneau unul altuia cât de epuizați sunt, dar că curând avea să se termine totul. ”A fost unul dintre acele momente magice”, a mai declarat Lubomirski.

Cine este Alexi Lubomirski

Alexi Lubomirski este un prinț polonez, protejatul și asistentul celebrului Mario Testino, fotograf adorat de Lady Di și de Casa Regală britanică în general. Alexi s-a născut în Anglia, dintr-o mamă cu origini britanice și peruviane și un tată cu origini poloneze și franceze. De la vârsta de 8 ani a trăit în Botswana.

El este și cel care le-a făcut pozele de la logodna lor.

Alexi Lubomirski

În decursul carierei sale, Alexi a pozat mai toate celebritățile de la Hollywood, de la Julia Roberts, Beyonce, Charlize Theron, Gwyneth Paltrow, Natalie Portman, Jennifer Lopez, Selma Hayek, Katy Perry, Sarah Jessica Parker, Jennifer Aniston, Nicole Kidman, Scarlett Johansson până la Angelina Jolie.

Vezi și George Clooney, barman la petrecerea prințului Harry. Le-a dat de băut invitaților, apoi i-a luat la dans. Uite cine l-a refuzat

Citește și: