Inutil de spus cât a suferit și ce a simțit când soțul ei i-a spus că vrea să divorțeze. ”Erau zile în care nici nu-mi păsa dacă va mai veni mâine”, povestește Shania Twain despre acea perioadă, în care ajunsese să sufere de depresie.

Iar cel mai tare a durut-o că soțul ei o înșelase tocmai cu asistenta și prietena ei cea mai bună, Marie-Anne Thiébaud. Cele două erau în acea vreme ca niște surori! Practic, cei doi oameni din viața ei în care avea cea mai mare încredere o trădaseră.

Cel care i-a spus cine e femeia cu care soțul ei o trăda e chiar Frédéric Thiébaud, celălalt soț trădat, bărbatul lui Marie-Anne Thiébaud. Vestea a venit imediat după ce soțul ei i-a spus că vrea să încheie mariajul de 14 ani, fără a oferi explicații.

Cântăreața a divorțat de soțul ei, la fel și soții Thiébaud. A urmat o perioadă neagră, dar durerea a fost mai ușor de suportat în doi. Încet-încet, s-a apropiat de Frédéric Thiébaud, care înțelegea perfect prin ce trece, pentru că și el, la rândul său, pățise același lucru.

S-au consolat unul pe altul până într-o zi, când și-au dat seama că nu doar asta îi ținea împreună. Prin urmare, în 2011, au decis să-și spună ”da”. Au trecut 9 ani de atunci și iată că sunt tot împreună.

Vezi și Celebra cântăreață Shania Twain a fost abuzată sexual în copilărie de tatăl ei. A dezvăluit totul abia acum

Citește și: