N-ai zice că au trecut 13 ani de când au devenit soț și soție. Elwira și Mihai Petre fac echipă și acasă, unde au o familie perfectă, dar și pe plan profesional, dansând împreună în competiții de dans, iar acest lucru se vede cu ochiul liber. Sunt extrem de uniți și par să se cunoască foarte bine unul pe celălalt, dar puțini știu cum a început povestea lor de dragoste.

Mihai și Elwira Petre s-au cunoscut prin intermediul dansului și formează un cuplu de pe vremea când blonda polonează avea numai 18 ani. „Eu prin dans l-am cunoscut pe soțul meu și de când am împlinit 18 ani suntem împreună”, a declarat Elwira Petre, în calitate de invitată la show-ul Chefi la cuțite, potrivit Antena1.

Citește și: Cât de frumoasă este fiica cea mică a lui Mihai Petre. Ariana e superbă!

Elwira Petre, mama a doi copii, are acum 40 de ani și arată senzațional. Ea a uimit pe toată lumea cu bunul ei simț, eleganța și discreția ei. Blondina a povestit că l-a cunoscut pe cel care i-a devenit ulterior soț în Moldova, la o probă de dans. Cel care a făcut primul pas a fost Mihai Petre. Dansatorul a sunat-o pe Elwira la două zile după ce a cunoscut-o și a mers la ea în Polonia. De altfel, Elwira Petre a povestit că ea și Mihai au locuit pentru un an în Polonia, apoi au venit în România.

„Eu m-am născut în Polonia, într-un oraș micuț de la Marea Baltică. De dans m-am apucat când aveam zece ani. Pur și simplu îmi plăcea și asta am vrut să fac, nu avea importanță ce loc luam la concurs, ci era important să fiu acolo. Eu cu Mihai ne-am cunoscut în Moldova, unde am dat o probă la dans. La două zile el m-a sunat și mi-a spus că el vrea să vină în Polonia. După o săptămână era deja la mine acasă. Am stat împreună un an în Gdansk, după care ne-am mutat în București”, a povestit Elwira Petre la Chefi la cuțite, potrivit Antena 1.

Elwira Petre împlinește 40 de ani

elwira si mihai 2SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 11

Elwira a mărturisit că la începutul relației le-a fost greu să accepte că amândoi sunt perfecționiști și exigenți.

Între Mihai Petre și Elwira este doar o diferență de doi ani

„Recunosc că ne-a fost foarte greu, pentru că amândoi eram super perfecționiști și cumva de acolo se aprindeau mici certuri și conflicte pentru că Mihai nu e un om chiar foarte simplu. Cere foarte mult de la el și cumva, făcând echipă cu el și în dans, trebuia să te ridici. Chiar au fost multe momente în care ne-a fost foarte greu, pentru că dansul nu este un sport foarte ieftin”, a mai spus Elwira Petre.

Cei doi s-au căsătorit în anul 2008 și au avut parte de o nuntă de basm, unde mireasa a fost o adevărată prințesă elegantă, cu o trenă lungă. Pe rețelele sociale Mihai Petre a publicat o fotografie din ziua nunții, unde fanii au putut observa cât de eleganți și fericiți au fost în acele clipe care le-au rămas pentru totdeauna în amintire.

„A renunțat la viața ei în Polonia ca să fie cu mine. Ne-am mutat împreună imediat, dar am cerut-o în căsătorie în 2006. După doi ani ne-am căsătorit. Nu mai îmi aduc aminte în ce limbă i-am pus întrebarea, era mai important că știam cum se spune „da” în română, poloneză și în engleză”, a spus și Mihai Petre.

„Am văzut o femeie frumoasă, dar nu mă gândeam la iubire atunci. Tot ce imi doream era să-mi găsesc o parteneră cu care să particip la competitiile de dans. Așa că am plecat în Polonia, unde ne-am antrenat timp de câteva luni. Am închiriat un apartament acolo, dar nu aveam nici mașină de spălat sau televizor. Așa că mi-am spălat și mi-am călcat hainele singur, și am improvizat la capitolul gătiti…Apoi ne-am întors în România. Nu pot să spun cu exactitate data în care ne-am îndrăgostit. Totul s-a întâmplat în timp după ce am început să ne cunoaștem mai bine și să ne descoperim. Cred că amândoi am făcut primul pas în același timp”, a povestit și Mihai Petre într-un interviu mai vechi.

Mihai, în vârstă de 42 de ani, și Elwira Petre, cu doi ani mai tânără, au făcut nunta pe 7 iunie 2008, la Palatul Știrbei și au împreună două fete superbe: Catinca, care are 8 ani, și Ariana, de 3 ani. Frumoasa blondă va împlini pe 30 decembrie vârsta de 40 de ani.

Citește și: