Pe Irina Fodor, în vârstă de 33 de ani, o vedeam destul de des la televizor. Ea a fost reporter la Pro TV și co-prezentatoare la emisiunea Vocea României, iar alături de Răzvan (46 de ani) formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz.

Cei doi s-au cunoscut în 2007 și chiar dacă între ei este o diferență de 13 ani, cei doi s-au căsătorit după doar trei ani și au împreună o fetiță superbă, pe nume Diana.

Irina avea doar 19 ani când l-a cunoscut pe Răzvan și era studentă la Facultatea de Jurnalism. Ea făcea hosting si figuraţie specială la Buftea, iar el era pe platourile de filmare şi a remarcat-o. Cei doi s-au plăcut reciproc, iar după prima ieșire s-au îndrăgostit iremediabil unul de celălalt.

Razvan si IRina nuntaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 14

Irina Fodor și Răzvan au avut o primă întâlnire mai atipică

Răzvan Fodor a povestit, într-o postare pe care a făcut-o pe blogul său, despre prima lor întâlnire și cum a reușit Irina să-l cucerească. El a invitat-o la botezul unui prieten și acolo i-a făcut o farsă, iar după gluma proastă pe care i-a făcut-o s-a îndrăgostit de ea pe viață.

„Nu s-a întâmplat nimic, nici un sărut, nici un ținut de mâna, doar o invitație nevinovată la un botez al copilului unui prieten… și un prim test, să spunem așa… I s–a tras scaunul de sub fund. Da! Exact de sub fund! Nu doar ei, ci tuturor femeilor și soțiilor din gașcă care au venit foarte simandicos aranjate la un asemenea eveniment. (Fraților, era doar un botez! Hai să ne relaxăm și să ne simțim bine, zic). uitati-va numai ce fata luminoasa are in imagine. A râs cu hohote(…) Plăcut surprins, mirat și contrariat, am trecut peste primul hop…”, povestea Răzvan Fodor.

Citește și:

Între Irina și Răzvan Fodor este o diferență de 13 ani

„Apoi, dupa 3 luni, i-am propus o vacanta in India unde am avertizat-o că nu e chiar cea mai exotică destinație de pe pământ, iar eu în capul meu eram ferm convins că nu poți să impresionezi astfel o fetiță de 19 ani. Dar am zis că dacă tot mi se pare că e ce trebuie, hai să o testăm până la capăt. A dormit în bungalouri de 3 $ / noapte fără să crâcnească, a mers zeci de kilometri pe jos pe zi și împreună am schimbat câteva trenuri și mijloace de transport, avioane și alte cămile… Ar fi putut, ca o domnișoară ce era, să se urce în primul avion și să se întoarcă acasă, în civilizație. Nu a făcut-o, a rămas lângă mine…de tot! Așa am trecut de hopul cu numărul doi. Ne-am întors în România și am și mutat-o acasă la mine, unde am continuat să fiu eu, iar ea a continuat să fie ea…A fost un început frumos,fără jocuri, fără prefacatorii, fără să mă dau mai lord, mai golan,mai tare, mai mare, mai rotund…. Asa i-am castigat si ei sinceritatea, la schimb cu a mea.

Ne-am obisnuit fiecare cu tabieturile celuilalt, am invatat ce ne place si ce nu, am invatat sa impartim bune si rele la doi si asa am depasit al treilea hop. In 2010 ne-am casatorit, iar astazi sunt la fel de convins cum am fost si atunci cand, de la o gluma proasta, a cazut cu tot cu scaun si a ras cu gura pana la urechi, ca ea e aleasa”, a povestit Fodor pe blogul lui.

Mai mult, Răzvan e atât de îndrăgostit și acum după 14 ani de soția lui că spune că doar moartea îi poate despărți.

„ Nu mă satur de ea. E înţeleaptă. Nu credeam că mă voi mai însura şi că o să am un copil. Zi de zi îi mulţumesc lui Dumnezeu că mi-a scos femeia asta în cale, că am o soţie înţelegătoare. Posibilitatea ca eu să mă despart de ea este doar mort. Credem amândoi că familia este lucrul cel mai important şi nu avem cum să ieşim din povestea asta sub nicio formă”, a mai spus acesta într-un itnerviu mai vechi pentru Adevărul.

Răzvan Fodor a devenit celebru ca artist. El a fost solistul formaţiilor Direcţia 5 şi Krypton, apoi a primit roluri în seriale şi în filme româneşti, iar în cele din urmă a ajuns în platourile de televiziune. El a fost jurat la „MasterChef“ timp de cinci ani.

Răzvan Fodor și Irina Fodor au avut parte de o cununie civilă mai neconvențională. Răzvan Fodor a ales să poarte la starea civilă o pereche de bermude și o cămașă, în timp ce Irina a optat pentru o rochie lejera de vară.

“Eu am ales să mă căsătoresc îmbrăcat cât mai lejer, în bermude și cămașa, Irina s-a gândit ceva mai mult dar a făcut alegerea cea mai bună. A fost cea mai frumoasă femeie care se afla acolo, la starea civilă, în rochița ei pastelata și diafană”, spunea Răzvan la acea vreme.

CItește și:

Regina Elisabeta a II-a și-a petrecut noaptea în spital. Cum se simte acum?

Tragedie la Hollywood. Actorul Alec Baldwin a împușcat mortal o femeie pe platourile de filmare și a rănit un bărbat