Bruce Willis trece prin clipe grele. Acesta a fost diagnosticat cu afazie, o afecțiune care îi afectează abilitățile cognitive, fapt pentru care renunță la actorie, după cum a anunțat chiar soția lui, Emma, care e alături de el și îl susține, dovedind în continuare că este o soție iubitoare.

bruce si emmaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 16

Mulți au crezut că relația lui Bruce și a Emmei nu o să dureze, ea fiind mai tânără cu 24 de ani și un fotomodel de succes, nimeni nu le-a dat șanse. Însă, cei doi au reușit să închidă gurile tuturor și le-au demonstrat că de mai bine de un deceniu formează unul dintre cele mai discrete, sudate și frumoase cupluri de la Hollywood.

Bruce Willis pare foarte slăbit

Starul din „Transformers” a mărturisit că s-a îndrăgostit de superba brunetă din primul moment în care a văzut-o, iar Emma a recunoscut și ea că Bruce a fermecat-o de la prima întâlnire.

„Când ne-am întâlnit prima dată am rămas plăcut surprinsă de cât de fermecător, amuzant şi de frumos era – acesta a fost primul meu gând cu privire la Bruce”, a declarat Emma într-un interviu acordat pentru People’s List, actorul adăugând: „Eu eram deja îndrăgostit de ea”.

Cele mai recente imagini cu Bruce au fost publicate de acesta, de la ziua lui, de pe 19 martie când a împlinit 67 de ani. Actorul a sărbătorit acasă, alături de familie. Deși pare slăbit, starul din „Die Hard” se află într-o formă de zile mari și dansează alături de fetele lui mai mici.

Bruce şi Emma sunt dovadă vie că dragostea nu are vârstă. Ei s-au cunoscut în 2007, iar în ianuarie 2008 și-au făcut pentru prima dată apariția pe covorul roșu, la premiera filmului „What Just Happened?”, la Festivalul de Film de la Sundance.

Ei s-au căsătorit pe 21 Martie 2009 în casa actorului din insulele Turks şi Caicos, Indiile de Vest. Ceremonia nu a fost legalizată, aşa că cei doi au mers din nou la starea civilă în Beverly Hills, şase zile mai târziu. Cei doi au împreună două fetiţe frumoase, Mabel Ray, în vârstă de 9 ani şi Evelyn Penn de șapte ani, iar potrivit imaginilor făcute publice de Emma pe rețelel e de socializare, ei se distrează foarte bine alături de fetele lor, care îi ajută la grădinărit, dar și la treburile de zi cu zi, care adesea se termină cu câte o bătaie cu apă.

Bruce mai are încă trei fete mult mai mari din căsătoria anterioară cu actriţa Demi Moore – Rumer de 33 de ani, Scout de 30 de ani şi Tallulah de 28 de ani, care au fost şi ele prezente la căsătoria tatălui lor, alături de mama lor, Demi Moore, şi de partenerul acesteia din perioada respectivă.

Foto: Hepta/Instagram

Citește și:

Monica Tatoiu: ”Până la 17 ani nu am făcut baie decât în lighean”. De ce a îmbătat-o tatăl ei

Dezvăluirea făcută de Connect-R despre Misha la mai bine de cinci ani de la despărțire