Recent, acesta a povestit despre momentul în care a cerut-o pe Ema în căsătorie, dezvăluind și faptul că soția lui abia acum a primit de la el un inel.

Lucian Viziru trăiește de șapte ani în Germania. Cântărețul, actorul dar și sportivul este căsătorit cu Ema, împreună cu care are un băiat, Mihai.

Lucian Viziru, în vârstă de 44 de ani, a fost solist în trupa ”Gaz pe foc”, actor și prezentator. Acum, acesta este antrenor de tenis.

Dar mai cu seamă este soț și tată, a recunoscut el. Soția lui, Ema, i-a fost colegă de liceu și prima iubire.Referindu-se la povestea lui de dragoste, iată ce a povestit artistul: “Eu îmi aduc atât aminte – eu stăteam cu capul în poala ei și am văzut la un moment dat o stea căzătoare. Am zis: ”Ce dorință să îmi pun? Vreau ca cea de lângă mine să fie nevasta mea”.

Nu s-a întâmplat atunci, în liceu, s-a întâmplat cu 17 ani mai târziu, în același loc. Pur și simplu, nu știu ce m-a apucat și am simțit că trebuie să o cer de soție. Dar, din păcate, fără inel, motiv pentru care i l-am oferit abia acum 3 zile”, a declarat Lucian Viziru la Teo Show.

Lucian Viziru a vorbit și despre posibilitatea de a reveni în România, după ce, recent, soția sa s-a întors în țară pentru un job. “Ema stă într-un apartament închiriat, deci avem unde să stăm, dar deocamdată eu trebuie să îmi termin socotelile acolo, în Germania, cât mai repede cu putință și să văd ce fac aici.

În primul rând, o să fac, mai mult ca sigur, tenis, iar în rest, deși am spus-o pe net de mai multe ori, nu se știe niciodată dacă o să mai revin în televiziune”, a explicat el.

Vezi și Lucian Viziru a părăsit definitiv România. Unde s-a mutat și cu ce se ocupă în prezent

Citește și:

Liviu Chiorpec a murit. Celebrul bucătar care a făcut senzație la Chefi la cuțite a pierdut lupta cu cancerul

Mutare neașteptată. PRO TV anunță revenirea show-ului fenomen mondial: „Survivor”. Daniel Pavel a schimbat tabăra