Atunci se concentra doar pe propria sănătate și fericire. Era o simplă studentă, la începutul vieții de adult, care i se deschidea cu toate promisiunile.

Înainte de a deveni studentă, Kate și-a luat un an de pauză, pe care l-a petrecut pe drumuri, în călătorii de voie. Apoi, a studiat istoria artelor la Universitatea St. Andrews din Scoția, absolvind în 2005.

Însă nu a stat doar cu nasul între cărți în timpul facultății. Îi plăcea să alerge în cadrul competițiilor, să înoate și chiar a încercat să intre în echipa de hochei a facultății.

Prieteni platonici

În 2001, Kate, acum în vârstă de 36 de ani, era un ”boboc”, studentă în primul an. Locuia în același cămin cu prințul William, și el student la aceeași universitate. În scurtă vreme, cei doi au devenit prieteni platonici. Kate se întâlnea atunci cu Rupert Finch, din ultimul an, iar William avea și el o prietenă.

Nu ieșeau la întâlniri, dar petreceau împreună timp la masă, la cantină. În plus, aveau același cerc de prieteni, așa că se vedeau relativ des.

Rochia transparentă care a schimbat totul

Lucrurile s-au schimbat în al doilea semestru, când William se afla în public la o prezentare de modă în scopuri caritabile, unde pe podium a urcat și studenta Kate. Însă, contrar felului în care se îmbrăca de obicei, unul conservator, ”corect”, Kate a defilat cu o rochie transparentă, care a atras multe priviri.

”Și iat-o nepurtând mare lucru, arătând minunat. Cred că toată lumea a gândit <  Uau, arată superb! Arată minunat! E pur și simplu frumoasă!  >.

Și cred că și prințul William a privit-o și a fost la fel de impresionat”, a povestit un apropiat al celor doi, o persoană care de asemeni s-a aflat în public la prezentarea de modă.

Și într-adevăr, acela a fost momentul când William a încercat să i se prezinte lui Kate în altă lumină, nu cea de prieten platonic. Însă Kate nu i-a acceptat avansurile, din moment ce avea deja un prieten.

La sfârșitul anului școlar, Kate s-a despărțit însă de prieten și a ajuns să locuiască împreună cu William și alți câțiva prieteni, în aceeași casă. A fost momentul când și relația lor s-a schimbat. În scurtă vreme, Kate și William au ajuns să iasă în secret la întâlniri. Însă acest lucru nu s-a aflat decât în 2004, când au fost fotografiați împreună în timpul unei vacanțe la schi. Au urmat anii de prietenie ”oficială”, după care căsătoria la care a fost martoră o lume întreagă.

Kate Middleton, la o nunta, in 2006SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

Iar iubirea lor dă roade și acum, în aprilie urmând să se nască al treilea copil al cuplului.

Foto: Hepta

Citește și: