Actrița mexicană și-a arătat silueta impecabilă pe Instagram, dar apoi și-a cerut scuze pentru ”fotografia greșită”, declarând că este jalnică atunci când vine vorba de social media.

Recent, Salma Hayek a urcat pe Instagram o imagine cu ea într-un un costum de baie în roz și roșu. Deși impecabilă, actrița a făcut, totuși, o greșeală pe pagina sa de Instagram, apoi și-a cerut scuze celor 12 milioane de urmăritori, potrivit Pro TV.

salmaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

În prima sa postare, aceasta stă pe plajă, într-o ipostază romantică. Salma a adăugat, ca și comentariu: ”Îmi plac broaștele țestoase pe plajă”, atât în limba engleză cât și în limba spaniolă. Doar că, în imagine, nu exista nicio țestoasă.

La scurt timp, aceasta a venit cu o corecție și a publicat o a doua imagine în care  stă întinsă pe nisip, cu o broască țestoasă în fața ei.

”Oops… Am postat un comentariu bun, dar alături de fotografia greșită, fără broască testoasă”, cu hashtag-ul ”sunt jalnică la social media”.

Salma pare să nu acorde nici ea prea multă atenție vârstei împlinite și arată în continuare la fel de bine ca în tinerețe, cu decolteul provocator la înaintare.  Nu-i de mirare că a fost esemnată ani la rând femeia cu cei mai frumoțși sâni naturali.

Cunoscuta actriță a spus că singurul lucru care a afectat-o odată cu înaintarea în vârstă este faptul că a ajuns în momentul în care nu poate citi fără ochelari.

În 2017, actrița glumea, spunând că se menține în formă pentru a-l păstra lângă ea pe soțul ei miliardar, François-Henri Pinault.Cei doi au împreună o fată de 11 ani, Valentina Paloma Pinault.

„La un moment dat voi spune: ‘Am 50 de ani! De ce trebuie să arăt bine? Deja mi-am găsit omul!”, spunea râzând Salma. „Dar apoi mă gândesc că nu vreau nici să-mi pierd bărbatul’, a completat ea.

Citește și: