Ce frapează însă e ținuta lui Meghan dintr-una dintre cele două fotografii. Fosta actriță din ”Suits” poartă un top transparent, cu o broderie aurită, ținuta fiind una îndrăzneață pentru o viitoare membră a Familiei Regale.

În cealaltă fotografie, una alb-negru, se vede în toată splendoarea sa inelul de logodnă.

La puțin timp după ce cele două fotografii oficiale au fost făcute publice, pe contul de Twitter al Palatului Kensington a mai fost postată o poză, în care rochia lui Meghan se vede în toată splendoarea ei. În continuare, însă, logodnica lui Harry, conștientă că partea de sus a îinutei e una îndrăzneață, o ascunde, folosindu-se de un braț al prințului.

Fotograful e un prinț

Instantaneele au fost realizate chiar săptămâna aceasta de un fotograf celebru, cu sânge nobil, polonezul Alexi Lubomirski, care în decursul carierei sale a pozat mai toate celebritățile de la Hollywood, de la Julia Roberts, Beyonce, Charlize Theron, Gwyneth Paltrow, Natalie Portman, Jennifer Lopez, Selma Hayek, Katy Perry, Sarah Jessica Parker, Jennifer Aniston, Nicole Kidman, Scarlett Johansson până la Angelina Jolie.

Alexi Lubomirski este un prinț polonez, protejatul celebrului Mario Testino, fotograf adorat de Lady Di și de Casa Regală britanică în general.

Alexi s-a născut în Anglia, dintr-o mamă cu origini britanice și peruviane și un tată cu origini poloneze și franceze. De la vârsta de 8 ani a trăit în Botswana.

Revenind la prințul Harry și logodnica sa, care se vor căsători în 19 mai, merită amintit că prima lor întâlnire a fost de tip ”blind date”, organizată de un prieten comun. A doua, însă, a fost din dorința protagoniștilor, iar de aici totul e istorie.

Foto: Hepta

Vezi și laMeghan Markle a făcut sacrificii imense ca să poată deveni soția prințului Harry. La ce a fost nevoită să renunțe ca să devină ducesă

Citește și: