Proaspătul tătic a anunțat nașterea fiicei sale într-o manieră proprie, printr-o poezie proprie, postată pe rețelele de socializare.

În uralele a mii de fani, acesta a postat și o imagine emoționantă cu bebelușul.

prima-poza-cu-cea-micaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8

Flick, așa cum este cunoscut pe numele de scenă Sebastian Andrei Filcea, a devenit pentru prima dată tătic, după ce soția sa a născut o fetiță pe nume Eva Maria, primul lor copil. O fetiță sănătoasă și deja fotogenică, dar e să ne luăm după entuziasmul fanilor la fotografia postată de vedeta online.

,,Visul devine realitate/ Fiindcă de azi încolo este /O inimă în plus ce bate /Lâng-ale noastre, în poveste./Cuvintele nu pot transpune /Emoția și bucuria /De-a ține-n brațe o minune./Bine-ai venit, Eva Maria!”, a scris Flick pe rețelele de socializare, alături de fotografia în care se vede mâna micuță a fiicei sale,ocrotită de mâna mamei, dar și de a lui. O împreunare de mâini, care evocă perfect sentimentele care îl încearcă pe proaspătul tătic.

Denisa Filcea și Flick au ținut sarcina un secret

Denisa Filcea și Flick au anunțat abia în urmă cu trei luni că urmează să devină părinți, când au postat pe rețelele de socializare un clip superb, în care soția artistului apare cu burtică de gravidă.

Denisa a dezvăluit pe contul ei personal de YouTube că motivul pentru care a ținut sarcina departe de ochii lumii a fost nevoia de intimitate. Cuplul a dorit să se bucure în liniște de vestea că va avea un copil și să celebreze ca o familie adevărată, departe de camerele de luat vederi.

Soția lui Flick a mai adăugat că perioada sarcinii este o un prilej de a împărtăși fericirea cu familia și nu a dorit ca acest moment să devină un eveniment public.

Vezi și Flick va deveni tată! Anunțul a făcut chiar de el

Citește și:

”Nunta oricum nu trebuia să aibă loc” Anunțul făcut de Ana Baniciu, după moartea mamei!

Doliu uriaș în muzica românească! A murit Leluț Vasilescu de la Compact