Patricia Țeicu s-a stins din viață la vârsta de doar 41 de ani. Aceasta a fost un om extrem de talentat și discret și a lăsat în urmă numeroase poezii. Însă, ultimile versuri pe care le-a scris înainte să moară sunt extrem de emoționante și s-au viralizat pe internet, după ce au fost făcute publice pe rețeaua de socializare facebook de o prietenă a Patriciei.

 

“Eu scriu în mine în fiecare moment
Un rând mai şters, unul mai strident
Îmi scriu în minte gânduri şi păreri
Cuvintele, acolo în cap, intern
Se înghesuie şi se aștern
Îmi scriu în inima în fiecare moment
Tatuez sufletul cu fiecare sentiment
Eu scriu în sângele ce-mi curge-n vene
Scriu pentru fiecare celula ce se teme
Îmi scriu în ochi chipul celor iubiţi
Sa-i port mereu, chiar dacă ei sunt grăbiți
Îmi scriu pe buze vorbe de dragoste
Îmi scriu pe piele o întreagă poveste
Eu scriu în mine în fiecare moment
Îmi scriu un fluviu înroșit de soare
Îmi scriu lumina călăuzitoare
Îmi scriu ce pot şi ce nu pot
Eu scriu în mine tot”. Aceasta este poezia pe care Patricia a scris

Citește și:Bobby din „Dallas” a ajuns de nerecunoscut. Actorul Patrick Duffy trece printr-o adevărată dramă, iar durerea l-a distrus: „În urmă cu șase luni, inima mea s-a oprit…”

 

Patricia a luptat cu toată puterea împotriva bolii. Ea a fost operată pe cord deschis, a fost paralizată pe partea stângă, plus transplantul medular şi, totuși, credea că va reuși să supraviețuiescă, însă, din păcate nu s-a întâmplat așa.

Citește și: Antonia, însărcinată a patra oară? Răspunsul dat de artistă după ce un fan a întrebat-o dacă se pregătește să devină iar mamă

Patricia nu a fost un copiul bolnăvicios

„Eu nu am avut niciodată nici o boală, nu am fost răcită niciodată. Nu am avut niciodată nimic. Dumnezeu  mi-a dat doi copii, așa de scumpi și de frumoși, ca să-i văd mari, nu ca să-i las de izbeliște. Pentru chestia asta,  până în pânzele albe eu mă văd sănătoasă  și prin tot ce am trecut, operație pe cord, la inimă, stomă, nu am mers, am fost paralizată pe partea stângă, mergeam în scaun cu rotile (…) pentru că și lichidul cefalorahidian a fost plin de celule canceroase(…) Vreau să petrec cât mai mult timp cu copiii mei”,  a mai spus tânăra, precizând că a făcut transplant chiar de ziua ei.

 

Citește și: