Dar iată că cei doi reușesc să-și transmită sentimente dintre cele mai frumoase chiar și atunci când nu se ating. Nu e nevoie să se țină de mână, de mijloc – o simplă privire poate face cât 100 de atingeri. Iar un ochi vigilent nici măcar nu trebuie să aștepte prea mult.

La sfârșitul săptămânii trecute, când cei doi se aflau într-o vizită în Bristol, Harry a fost surprins privindu-și soția, care va naște la sfârșitul lui aprilie sau începutul lui mai, într-un fel care a emoționat pe toată lumea. Emoționat și amuzat pe toată lumea, pentru că nu ai cum să nu observi mândria pe care privirea lui o trădează!

cel mai frumos instantaneu cu Harry si Meghan

E mândria unui viitor tătic, a celui care știe că odrasla sa mai are foarte puțin până să vină pe această lume. E și recunoștința față de cea care-l poartă în pântece. Sunt cele mai frumoase sentimente amestecate – toate trădate de o privire de poate o secundă înspre burtica de gravidă a lui Meghan.

Din fericire, acest moment intim al celor doi a fost surprins exact de fotografi, cele mai intime gânduri ale prințului fiind cunoscute acum nu doar de o națiune, ci de o lume întreagă.

Harry nu are de ce să se simtă însă invadat. Ca el, toată lumea așteaptă nașterea bebelușului regal, mai cu seamă că Meghan, de 37 de ani, are origini exotice – nu doar de peste ocean, ci și de pe continentul negru, din partea mamei ei.

Vezi și Fotografie nemaivazută cu Meghan Markle, de când era adolescentă. E frumoasă, dar greu de recunoscut!

Citește și: