Anul acesta, Smiley a schimbat prefixul, așa că aniversarea a avut o încărcătură mai specială. După surprizele de la miezul nopții, trăite alături de Gina Pistol, artistul a făcut cinste în cadrul unei petreceri de pomină, la care au fost numeroase vedete, prieteni și colaboratori din muzică.

ziua-lui-smiley-10SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 14

Alex Velea, Iulian Moga (fratele lui Marius Moga), Jean Gavril, Mira și iubitul ei, Levi Elekes, Horia Brenciu, Irina Rimes și iubitul ei, francezul David Goldcher, Boier Bibescu, CRBL sunt doar câteva dintre vedetele care apar în imaginile de pe Instastory. Nu au lipsit cele mai dragi ființe din viața lui Smiley: soția Gina Pistol, fiica lor, Josephine, părinții, Ion și Ioana Maria, și fratele mai mic, Filip, care și el s-a însurat anul acesta.

Îmbrăcați în cămăși colorate, de vară, în pantaloni scurți și încălțați cu șlapi, sărbătoritul și invitații au demonstrat că nu ai nevoie de lux și de pantaloni la dungă pentru a te distra. Tortul lui Smiley a fost special, având „lipite” pe el viniluri din pastă de zahăr.

Smiley a publicat și el pe Instagram un filmuleț în care arată drumul, plin de surprinze, până la petrecerea de ziua lui. „M-am trezit azi recunoscător pentru viața mea și pentru tot ce trăiesc și realizez că până acum a fost doar încălzirea pentru ce urmează. Vă mulțumesc pentru că sunteți parte din povestea mea!”, a mai spus juratul de la „Vocea României”.

Gina Pistol, urare deocheată de ziua lui Smiley

Însă, cu o zi înainte de petrecerea de la piscină, Smiley și Gina Pistol au fost la concertul Depeche Mode, de pe Arena Națională. Euforică și jucăușă, Gina a avut câteva urări deocheate pentru soțul ei.

„Băi, nenică, am fost la concertul Depeche și ne-a plăcut mult de tot. Ne-am întors plouaaaați, a plouat și în noi, atât de rău a plouat, dar atât de mișto a fost, superb, a fost epic. Și, pe lângă concertul Depeche, care mi-a plăcut foarte mult, știi ce mi-a mai plăcut foarte mult? Că îmi stă bine udă. Chiar nu m-am transformat, m-am transformat într-una mai mișto”, a spus Gina, într-un filmuleț pe care l-a marcat +18. Smiley a reușit cu greu să-și adune cuvintele, iar răspunsul lui a fost scurt: „Știu!” (vezi video mai jos).

Ulterior, Gina și-a surprins încă o dată soțul cu o urare „fierbinte”, de ziua lui. „La mulți ani, restul îți urez când urci în dormitor”, a scris Gina pe InstaStory, pe o poză alb-negru, în care îl sărută pe Smiley, cu foc.

Citește și: Toată nunta lui Smiley cu Gina Pistol, în 50 de poze memorabile. Ținutele vedetelor, tortul, dansul mirilor și micuța Josephine

Citește și: Fratele lui Smiley s-a însurat. Cât de frumoși au fost la cununie!

Citește și: Gina Pistol, în lacrimi, după ce a publicat poza cu chipul fiicei ei: „Am făcut o greșeală pe care o regret amarnic”