Pe 28 mai, Cristi Manea (25 de ani), fundașul lui CFR Cluj, s-a căsătorit religios cu Irina Deaconescu (25 de ani), vloggeriță și influencer. Evenimentul a fost unul restrâns, doar câțiva apropiați și nașii au asistat la slujba de la biserică. Mirii s-au revanșat însă weekendul acesta și și-au chemat prietenii la petrecere care a avut loc într-un celebru club din Mamaia. FOTOGRAFII: INSTAGRAM

irina-diaconescu-si-cristian-manea-nunta-4SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 16

Evenimentul a avut loc la două zile după ce mirele s-a calificat cu CFR Cluj în preliminariile Conference League, după 1-0 cu U Craiova 1948. Din imaginile publicate pe rețelele sociale, se vede clar cât de bine s-au distrat toți invitații, în frunte cu mirii.

Petrecerea de nuntă a fost organizată la un restaurant de pe plajă, în Mamaia, și a avut invitați din toate domeniile. În primul rând, Mario Camora, colegul lui Manea de la CFR Cluj și totodată nașul de cununie al cuplului, scrie gsp.ro. Atmosfera a fost întreținută de mai mulți artiști cunoscuți, de la Alex Velea, Antonia, Oana Radu, până la Țzancă Uraganu și Alex Botea.

Un detaliu emoționant a atras atenția la nunta lui Cristi Manea cu Irina Deaconescu

Înainte de a se retrage în club, pentru masă și dans, mirii și invitații au participat la o ceremonie pe plajă, desprinsă parcă din filme. Aici a avut loc un moment care s-a viralizat rapid pe rețelele sociale. Cristi și Irina au păstrat câteva scaune libere, pe care le-au împodobit cu flori și pe care au așezat un mesaj emoționant:

Acest loc este rezervat în memoria celor care ar fi aici dacă raiul nu ar fi fost atât de departe, este mesajul care a însoțit fiecare scaun. Cei doi au privit câteva clipe, împreună, acele scaune goale și abia s-au abținut să nu plângă.

@tania_plesa Misto intrare@Tania @Tania @Tania #cristimanea #irina #nunta #petrecere #lautari #bani #dedicatii #cfrcluj #fotbal ♬ sonido original - Tania

Cum s-au cunoscut Cristi Manea și Irina Deaconescu

Cristi Manea a cunoscut-o pe Irina Deaconescu la Neversea, festivalul de muzică din Constanța, scrie gsp.ro. Irina nu știa cine este și că e fotbalist. Ulterior, el a cerut-o în căsătorie când aceasta era însărcinată cu prima lor fetiță. Cererea a avut loc la Constanța, la malul mării. Cristi și Irina sunt într-o relație din 2019, anul trecut au făcut cununia civilă, în mare secret, și au doi copii împreună. Victoria este născută în octombrie 2020, iar Venus, în martie 2022. 

Irina Deaconescu este originară din Bumbești Joi și face parte din topul vloggerilor din România. Are 674.000 de urmăritori pe YouTube și peste 1.100.000 de fani pe Instagram.

Citește și: Toată nunta lui Smiley cu Gina Pistol, în 50 de poze memorabile. Ținutele vedetelor, tortul, dansul mirilor și micuța Josephine

Citește și: Bella Santiago, nuntă regală. A arătat ca o prințesă în cele două rochii de mireasă