Ploaie de nunți în weekend. Cătălina Ponor s-a măritat cu Bogdan Jianu

Pe 8 august 2020, Cătălina Ponor (34 de ani) anunța că se va căsători cu Bogdan Jianu (52 de ani), după ce acesta i-a oferit un superb inel de logodnă. Iată că evenimentul s-a întâmplat în weekend, pe 18 iunie, într-un cadru de poveste. Cătălina Ponor a spus „DA” și i-a avut alături pe foștii antrenori de gimnastică și pe câteva dintre fostele colege, și ele mari campioane: Mariana Bitang, Octavian Bellu, Andreea Răducan, Corina Ungureanu și Monica Roșu. Nu au lipsit nici actrițele Carmen Tănase și Elvira Deatcu. Petrecerea a avut loc într-un local, pe malul lacului din Căciulați, Ilfov. Cătălina a fost superbă în rochița albă, vaporoasă

Cătălina Ponor, gimnasta de aur a României

Cătălina Ponor s-a născut pe 20 august 1987, la Constanţa. Este une dintre cele mai bune gimnaste ale României. În cariera sa a câştigat 23 de medalii-11 de aur, 6 de argint şi 6 de bronz. Cele mai importante sunt cele trei medalii de aur de la Jocurile Olimpice de la Atena, în 2004 şi argintul și bronzul la JO de la Londra, din 2012. S-a retras din competiţiile sportive în anul 2017, la vârsta de 30 de ani, după 26 de ani de carieră. Bogdan Jianu este actor, cascador, iar în trecut a fost căsătorit cu solista Julia Chelaru. Cei doi au divorțat în 2017, după 9 ani de căsnicie și 17 de relație.

nunta-catalina-ponor-3SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 12

Andreea Berecleanu, nașă la cununia designerului Adrian Oianu

Tot în weekend, Andreea Berecleanu și soțul ei, medicul estetician Constantin Stan, au fost nași la nunta designerului Adrian Oianu, cu aleasa lui, Adelina. Andreea a fost extrem de emoționată și a plâns în timpul ceremoniei. Știrista de la PRIMA TV a purtat o rochie cu imprimeu floral, foarte feminină, și saboți nude. „Viața e frumoasă, dragii nostri Adrian și Lina! Și voi știți deja asta, ați aflat înainte de a face acest pas important. Vă vom fi alături mereu, la bine și la foarte bine, călăuzindu-vă cu dragoste viața împreună. Să ne trăiți, să ne trăim în fericire și sănătate! La mulți ani!”, a fost mesajul nașei, pe Instagram, în dreptul pozelor de la cununie. La eveniment au participat și Ileana Badiu cu soțul ei, medicul Cătălin Badiu. Andreea Bereacleanu este verișoara lui Cătălin, iar Ileana și Cătălin i-au nășit pe Andreea și pe Constantin Stan.

andreea-berecleanu-nunta-2SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Andreea Esca, emoționată la nunta unei bune prietene

Andreea Esca a participat și ea la o nuntă, în weekend, la una dintre cele mai bune prietene. „Azi e despre Ea, Raluca Leafu! Cea care mi-a trimis acum vreo 10 ani cel mai frumos CV, pentru a lucra la revista The One. Era un notar cu suflet de artist, care simțea că vrea să facă altceva… Mai târziu, mi-a spus că visează să creeze bijuterii. Tot ce și-a pus în minte a realizat și eu sunt tare fericită pentru ea și pentru proiectele ei minunate. Acum a visat să își facă o familie cu Șerban Stan, pentru că a simțit că alături de el este împlinită, fericită, apreciată, încurajată, ocrotită și iubita! So… here we are! Casă de piatră!”, a scris Andreea Esca pe Instagram, în dreptul unor poze superbe. Mireasa a purtat o rochie inedită, croșetată, iar Andreea Esca a avut o rochie albă, brodată cu flori mărunte. Cerceii știristei de la PRO TV au fost și ei aparte, având, fiecare, inițialele A și E, de la Andreea Esca.

Citește și: 20 de poze pe care nu le-ai văzut de la nunta lui Nicole Cherry. Solista s-a măritat la 23 de ani și și-a botezat și fetița

Citește și: Elena Băsescu și fostul soț, petreceri în familie. Syda și-a botezat fetița pe care o are cu actuala soție

Vezi şi dansul mirilor – tot ce trebuie să știi!