Tudor-Ștefan (28 de ani), fiul nemonden al Gabrielei Firea, s-a însurat sâmbătă, 7 octombrie, cu aleasa lui, Eva Emilie, o blondă superbă, care a strălucit în ziua nunții. Părinții miresei, Nicoline și Matthew Lesley, apar în fotografia oficială alături de socrii mari, Gabriela Firea și Florentin Pandele, primarul orașului Voluntari, acesta din urmă fiind și cel care a oficiat cununia civilă.

Dacă Gabriela Firea, fost ministru al Familiei și Egalității de Șanse, a publicat pe Facebook imagini de la cununia civilă și cea religioasă, de distribuirea pozelor de la petrecere s-a ocupat Carmen Ioniță, event planner și proprietarea firmei care a organizat nunta. Peste 20 de imagini din interior vorbesc de la sine despre distracția care a fost acolo.

Ce artiști au cântat la nunta fiului Gabrielei Firea

Nunta a reunit campioni olimpici, oameni de afaceri, artiști, politicieni, antrenori sau foști patroni din fotbal, mulți dintre ei scumpi la vedere.

George Copos și tânăra lui soție, Elena, au fost cumva și gazde, pentru că ei dețin hotelul InterContinental Athénée Palace, acolo unde a avut loc petrecerea. La 70 de ani, George Copos, care în 2018 a divorțat de Cristiana Copos, radiază lângă actuala soție și pare că a întinerit.

Nașul Gigi Nețoiu (64 de ani), fost acționar al echipelor de fotbal Rocar București, FC Dinamo București și FC Universitatea Craiova, are și el o parteneră mult mai tânără, cu care s-a însurat în 2016. Cătălina e fost fotomodel și se vede cu ochiul liber.

Anghel Iordănescu (73 de ani), cel mai titrat antrenor de fotbal din România, a venit la nuntă cu discreta lui soție, Valeria, femeia care îi este alături de aproape 50 de ani. Cel poreclit „Generalul” a cântat la microfon, acompaniat de Luminița Anghel.

Cristi Borcea și Valentina Pelinel au fost și ei prezenți și au făcut show pe ringul de dans, acolo unde programul artistic a fost variat și atractiv. Peste 10 artiști au fost responsabili cu voia bună, printre aceștia numărându-se Marcel Pavel, Vlad Miriță, Marius Bălan, Mirela Vaida, Luminița Anghel, Maria Dragomiroiu, Nico, Diana Matei și Taraful Cleante.

Anghel Iordănescu și soția sa, Valeria, alături de miriSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 22

Iată cum povestește și ce imagini a publicat, din interior, Carmen Ioniță, organizatoarea nunții. Redăm textul integral, de pe pagina ei de Facebook.

„Campioni sportivi prezenți la evenimentul săptămânii. Fie că este vorba despre Gabriela Szabo și soțul său, antrenorul Zsolt Gyongyossy, Elisabeta Lipă, Anghel Iordănescu, Gabi Popescu, invitați de prestigiu au participat sâmbătă la căsătoria lui Tudor Firea cu iubita lui de doi ani de zile, Eva Emilie. Alături de miri
le-au fost nașii Cătălina și Gigi Nețoiu, care au fost extrem de grijulii cu toate detaliile, ca adevărați părinți spirituali.

Cununia civilă a fost oficiată chiar de către primarul orașului Voluntari, Florentin Pandele – tatăl adoptiv al mirelui. Apoi a urmat slujba religioasă, moment în care Gabriela Firea și-a ascuns cu greu lacrimile de emoție.

La fel si rudele miresei, părinții, unchii, mătușile, prietenii apropiați, cei mai mulți veniți din Statele Unite – țara de origine a Evei – Emilie și a tatălui său, dar și din Olanda, pe filiera maternă.
Deși nu mai participă de câțiva ani la petreceri, Gigi Becali a ținut să fie reprezentat la un astfel de moment important de către superba sa fiică, Alexandra.

O mențiune specială pentru cuplul Elena și George Copos – patronii hotelului unde a avut loc evenimentul, Athenee Palace, care au fost extrem de rafinați și plini de bună dispoziție întreaga seară.
Au întors privirile de admirație și Dana Sota, Crina Abrudan, Adina Negoiță.

Petrecerea a fost animată cu entuziasm de nimeni alta decât fosta colegă de la Antena 1 a Gabrielei Firea care, ca prietenă, și-a asumat un dublu rol: și de prezentatoare, dar și de interpretă a unor hit-uri internaționale – extrem de apreciate de către oaspeții de peste hotare – dar și de folclor autentic românesc.

Au venit, pe rând, în fața invitaților, într-un show de zile mari, nume îndrăgite de artiști români, laureați a numeroase concursuri naționale și europene: Marcel Pavel, Vlad Miriță, Marius Bălan – care a fost și partener de prezentare al Mirelei Vaida. De asemenea, Luminița Anghel, Maria Dragomiroiu, Nico au primit aplauze la scenă deschisă.

La miezul nopții a fost adus tortul miresei, în timp ce Diana Matei și Taraful Cleante au ridicat sala în picioare, cântând “Mulți ani trăiască”, dar și melodiile lor de petrecere consacrate. Trupa de balet IUNO a realizat momentele coregrafice dintre artiști și a adus multă energie evenimentului.

Nu în ultimul rând, artista Mariana Tudor, a interpretat la harpă melodii deosebit de sensibile. Și, pentru ca totul să creeze o atmosferă rafinată, mireasa a ales aranjamente florale simple, albe, atât pentru buchet, pentru mese și foto – corner iar “Băiatul cu flori” le-a realizat cu mare drag.

La fel cum m-am implicat și eu, nu doar ca profesionist în organizarea de evenimente private sau corporate, dar și ca apropiată a Gabrielei, cu care am mai colaborat când ea era nașă. Acum a fost muuult mai emoționată în calitate de soacră mare, ceea ce este de înteles. Eu și echipa mea de la We Do WOW Events suntem mândri când putem fi alături de oameni în momente unice ale vieții lor.

Le dorim și noi lui Tudor Ștefan și Evei Emilie – cei mai cuminți miri ai noștri de până acum -, să fie sănătoși și fericiți toată viața, așa cum i-am cunoscut în aceste zile! Și să ne solicite să organizăm și petrecerea din America dar și botezul”, este mesajul publicat pe Facebook de Carmen Ioniță, care a făcut, astfel, o cronologie și o radiografie a evenimentului grandios de sâmbăta trecută.

Citește și: Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu, nuntă ca în povești. Mireasa lui Oțil, absolut superbă. Imagini de la petrecerea de la piscină

Citește și: Ce semnifică florile din buchetul de mireasă. Ce flori să alegi și ce flori să eviți!