Timothy Laurence, soţul lui Anne, a fost confirmat pozitiv cu noul coronavirus, aşa că se află în izolare la reşedinţa lui și a soției sale din Gloucestershire, Garcombe Park. Anne este şi ea în izolare acolo, conform Daily Mail.

Potrivit unor surse din preajma familiei regale, soţul lui Anne a contactat deja pe toată lumea de pe 20 decembrie, pentru a îi informa că are Covid. Conform noilor reguli de carantinare din Marea Britanie, cei care au coronavirus trebuie să stea în izolare doar şapte zile, nu zece ca până acum.

Nu se ştie exact de când este bolnav soţul Prinţesei Anne, dar, având în vedere vârsta reginei, 95 de ani, ei nu vor merge la prânzul festiv.

Regina Elisabeta a anulat tradinţionalul Crăciun de la Sandringham

Vestea vine după ce Regina Elisabeta a anunţat că nu va petrece acest Crăciun la Sandringham, aşa cum obişnuieşte, ca o măsură de precauţie împotriva noii variante Omicron. Nici nu va merge la biserică în dimineaţa zilei de 25 decembrie, aşa cum făcea în alţi ani, pentru a nu risca să se infecteze.

În schimb, suverana de 95 de ani va rămâne la Windsor, unde a petrecut mare partea a pandemiei.

Va fi, de asemenea, primul Crăciun petrecut fără prinţul Philip, cu care a fost căsătorită din 1947. El a murit în aprilie, la 99 de ani.

În toamnă, regina, a fost nevoită să anuleze mai multe evenimente publice. Monarhul a petrecut o noapte într-un spital din Londra, pentru o serie de analize. A fost externată însă şi se pare că se simte bine acum.

Vezi și Mulți au spus că regina și i-a scos de la inimă pe ducii de Sussex, dar detaliul ieșit acum la iveală a închis gurile tuturor. Ce va face Elisabeta a II-a de Crăciun?

Citește și:

„Îmi era destul de frică”. Clipele prin care a trecut Monica Bîrlădeanu înainte să ajungă o actriță celebră

Monica Bîrlădeanu, despre cel mai important bărbat din viața ei: „E unul dintre cei mai…”