Potrivit tabloidelor birtanice, Meghan Markle a suferit o intervenție extrem de dureroasă la picioare, s-a operat de monturi.  Jurnaliștii de la The Sun au cerut părerea unui specialist,  medic ortoped, care a confirmat această informație.

Pe laba piciorului sau se văd semnele intervenției chirurgicale. Mai exact,  soția prințului Harry  a fost dată de gol de o imagine realizată în turneul regal. Ea a apărut desculță in timpul unei ceremoni maori din Noua Zeelanda. Cu aceasta ocazie, cicatricile au ieșit la iveală și fotografii au surprins acest detaliu neștiut despre ducesa.

Operația de monturi este foarte dureroasă

„Procedura este foarte dureroasă. Te poate face să plângi. Cicatricea kui Meghan este cu siguranță 100% una de la o operație de monturi”, a spus chirurgul ortoped Kumar Kunasingam.

„Cicatricea are o lungime de 4-5 cm. Acest tip de operație poate fi cumplită și durează cam trei luni până când pacienta poate purta din nou tocuri”, a mai spus medicul.

Pentru că aceasta imperfecțiune o incomoda și nu putea să stea foarte mult pe tocuri sau să poarte anumiți pantofi care îi plăceau, ducesa a decis să se opereze.

„Un mont este cam ca o ceapă. Are multe straturi și atât înainte, cât și după operație, ele te pot face să plângi. În timpul operației se taie aceste straturi  pentru a se ajunge la os, care este apoi rupt și fixat într-o direcție dreaptă”, a mai spus expertul.

Kumar Kunasingam a precizat că nu a trecut foarte mult timp de când a făcut intervenție, având în vedere că cicatrice este încă roză. Cel mai probabil, Meghan a apelat la această intervenție chirurgicală prin 2015.

Imaginea care a dat-o de gol aici.

Citește și: