Mare iubitoare de animale, cu mulți blănoși în jur, Andreea Marin admite deschis că acasă la ea altele sunt reginele.

”De ceva timp, a sosit din Africa in casa noastra un fotoliu viu colorat si comod, si-a gasit locul potrivit alaturi de mobilierul vechi pictat si a fost adjudecat de… cele doua pisici ale noastre ?, scrie Andreea Marin pe Instagram, postând și o fotografie cu o minunăție de piesă de mobilier.

Dar lucrurile nu sunt deloc simple, pentru că pisicile sunt două și niciuna nu vrea să cedeze. În înțelepciunea lor pisicească, au găsit însă o cale de a se bucura amândouă de culcuș.

”Cateva zile, s-au ciondanit pentru întâietate, nu vor sa împartă locul, ci sa-l foloseasca drept tron. Teritoriul poate avea doar o singura regina, sa ne fie clar noua, celor pe 2 picioare din casa, si noi am pierdut sansa de a ne odihni pe… fotoliul lor!

Au gasit o solutie: stau cu rândul, cum se ridica una, se aseaza pufoasa cu numarul doi. Noi? Ne multumim cu privitul. Si ne distram pe seama lor”, mai scrie omul de televiziune online, spre amuzamentul fanilor săi, care se întrec ba în a-i lăuda fotoliul, ba pisica care îl ocupă.

Vezi și Ce va face Andreea Marin la pensie. Vedeta tocmai a anunțat

Citește și: