Pippa Middleton și iubitul ei, James Matthews, au transmis printr-un comunicat de presă că își doresc să se căsătorească în decursul anului viitor. Cei doi îndrăgostiți s-au logodit duminică, 17 iulie, pe când se aflau într-o vizită în Lake District, un parc naţional situat aproape de graniţa dintre Anglia şi Scoţia. Pippa şi James au o relaţie de aproximativ un an şi de curând au fost surprinși și fotografiați în public, la turneul de tenis de Grand Slam de la Wimbledon.

„Ducele şi ducesa de Cambridge sunt extrem de încântaţi de această veste”, a anunţat printr-un mesaj şi biroul de presă de la Palatul Kensington, reşedinţa oficială a prinţului William şi a soţiei sale, Catherine.

Domnișoară de onoare în 2011, mireasă în 2017

Pippa Middleton, fostă organizatoare de evenimente, în vârstă de 32 de ani, a fost domişoară de onoare la nunta surorii sale cu prinţul William. Ceremonie a atras atenția întregului mapamond și a avut loc în anul 2011.

Socrul mic a fost primul întrebat

James Matthews i-a cerul mâna viitoarei sale soții mai întâi tatălui ei, James, care este foarte tradiționalist și abia după permisiunea acestuia a urmat marea întrebare adresată Pippei. Cel puțin așa susțin apropiați de-ai cuplului, pentru DailyMail.

Credit foto: Shutterstock