Pippa, scriitoare și o figură nelipsită din lumea mondenă din Anglia, s-a căsătorit cu James în mai 2017, alături de care are trei copii: Arthur, Grace și Rose.

Născută în 6 septembrie 1983, Pippa este cu un an și jumătate mai mică decât Kate Middleton. Cele două mai au un frate mai mic, James, născut în 1987.

Rochia albă purtată la nunta lui Kate Middleton cu prințul William a transformat-o într-o senzație internațională

„Celebritatea” Pippei a venit odată cu rolul jucat la nunta surorii sale cu prințul William. Ca domnișoară de onoare, aceasta a furat toate privirile cu alegerea vestimentară și cu silueta. Rochia albă, cu nasturi pe tot spatele, i-a venit perfect pe corpul subțire și armonios.

Pippa, la nunta surorii sale, Kate Middleton cu prințul William. Foto: Profimedia
Pippa, la nunta surorii sale, Kate Middleton cu prințul William. Foto: Profimedia

Pippa Middleton trăiește într-o casă de 15 milioane de lire sterline

Sora prințesei de Wales își ține viața personală cât mai privată cu putință, dar, de câteva ori, a fost pozată de paparazzi în vacanțe cu toată familia. Preferă să trăiască într-o zonă rurală a Angliei, departe de agitația din Londra, aproape de părinții și de fratele ei. Conform The Sun, Pippa, James și copiii stau într-o casă de 15 milioane de lire sterline, cu 30 de camere, aproape de râu, mai impresionantă decât locuința din Wales a surorii sale.

Pippa Middleton și James Mathews, 2017, nuntă. Foto: ProfimediaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 19

Ofertă de angajare de la un club de striptease

Înainte de „a gusta” din bucuriile vieții de mamă și femeie căsătorită, Pippa a primit tot felul de propuneri, unele dintre ele mai „neortodoxe”.

În 2015, un club de striptease deținut de miliardarul Larry Flint i-a făcut o ofertă de angajare Pippei. La acel moment, o scrisoare adresată acesteia conținea și propunerea, considerată de mulți scandaloasă și indecentă. 100.000 de lire sterline i se ofereau pentru a se angaja la club.

Calitățile văzute de cei de la club la Pippa, „puterea”, „curajul”, „încrederea în sine” și „frumusețea excepțională”, o făceau candidata perfectă pentru rolul de membru de onoare. Mai mult, i se oferea posibilitatea de a face spectacole private, în camere VIP, scria Daily Mail la acea vreme. Mai multe persoane publice și chiar politicieni au considerat total nepotrivită și jignitoare oferta.

Pippa Middleton, siluetă ca trasă prin inel și pătrățele pe abdomen și după trei sarcini

Pippa Middleton, siluetă desăvârșită și după trei nașteri. Foto: Profimedia
Pippa Middleton, siluetă desăvârșită și după trei nașteri. Foto: Profimedia

Pippa a născut de trei ori în ultimii cinci ani, dar genele pe care și Kate demonstrează că le-a moștenit o fac să fie subțire și tonifiată chiar și acum. În plus, nu lasă totul la voia întâmplării și nu se bazează numai pe moștenirea genetică. Face mult sport: înoată, schiază, merge la gimnastică și la Pilates, nu sare peste micul dejun și are trei mese echilibrate în fiecare zi.

În februarie 2023, aceasta a fost pozată de paparazzi în costum de baie, în vacanța petrecută cu familia în Caraibe. Și cele întregi, și cele în două piese îi vin la fel de bine, căci Pippa nu pare că are mai mult de 20 de ani.

Citește și: Sora lui Kate Middleton, lecție de stil la încoronarea regelui Charles. Pippa „a furat show-ul din nou”

Citește și: Kate Middleton, o femeie nemiloasă care visează să ajungă regină. Acuzații grave la adresa ducesei