E o lună foarte plină pentru familia regală britanică. După vestea că Meghan Markle și prințul Harry vor avea un bebeluș, iată că mai vine o veste bună. Pippa, sora lui Kate Middleton, a intrat în travaliu și e deja internată în maternitatea unde a născut și sora sa.

Pippa, care va deveni pentru prima oară mamă la 35 de ani, a fost văzută luni seară intrând în maternitate însoțită de soțul ei, James Matthews. Îmbrăcată cu un palton lung, albastru, pantofi albi și ochelari de soare, Pippa Matthews, fostă Middleton, era toată numai un zâmbet, în timp ce el căra mai multe genți pline cu cele necesare.

Vestea nu a fost confirmată oficial, însă paparazzii au surprins mai multe imagini cu cei doi intrând în spital. În plus, sarcina Pippăi ajunge la termen luna aceasta.

Pippa stă în aceeași aripă a maternității unde a stat și sora sa, Lindo, unde o noapte costă 7.500 de lire sterline. Kate, soția prințului William, a născut aici toți cei trei copii: George, Charlotte și Louis.

Lucrurile se leagă foarte frumos în familia regală britanică, o întreagă generație venind pe lume. Ducesa de Cambridge, Kate, a născut în aprilie pe mezinul familiei, Louis, și iată că și Meghan urmează să aibă un copil. Cum și Pippa trebuie să nască dintr-un moment în altul, larma de la Palatul Kensington e deja garantată. Foarte curând cei cinci copii vor putea face șotii împreună.

Vezi și Surpriză de proporții: Pippa Middleton nu a fost invitată la cina festivă de după căsătoria prințului Harry cu Meghan Markle. Și o fostă iubită a fost uitată

Citește și: