Nu e însă și cazul cântăreței Pink, care a promis că va rezista acestei mode. Într-o notă făcută pentru propria persoană pe Instagram, aceasta scrie: ”Dragă eu, îmbătrânești. Văd riduri. Mai ales atunci când zâmbești. Nasul tău devine mai mare… Arăți și te simți ciudat pe măsură ce încerci să te obișnuiești cu această nouă realititate”.

”Dar nasul tău seamănă cu cel al copiilor tăi. Cât despre ridurile de pe față, atunci când râzi… ah, idioato… ai fumat!”, continuă Pink postarea pe Instagram, într-o notă realistă și amuzantă.

Cântăreața își oferă singură argumente pentru a nu apela niciodată la botox sau alte proceduri de întinerire. ”Din nou notă pentru mine: Din când în când te gândești să intervii la nivelul feței, dar apoi te uiți la emisiunea aceea, unde vrei să vezi ce simt oamenii… iar fețele lor nu se mișcă…”.

”Asta e ceva cu care nu mă pot obișnui”, continuă Pink discuția cu ea însăși.

”Vreau ca copiii mei să știe cum arăt când sunt nervoasă”

Cântăreața mai are un argument în mânecă, pentru care știe sigur că nu va apela la operațiile estetice: ”Vreau ca copiii mei să știe cum arăt când sunt nervoasă”.

”Sunt norocoasă că niciodată nu am depins prea mult de felul în care arăt”, mai continuă vedeta, care are nenumărate premii la activ. ”Am decis că talentul și individualitatea mea sunt mai importante decât fața mea”, mai scris Pink.

Cântăreața le promite fanilor și ei înșiși: ”Păzea, pentru că voi îmbătrâni pe calea bătătorită, tradițională!”.

Pink, care a împlinit în toamna anului trecut 40 de ani, este căsătorită și are împreună cu soțul ei, cu care a fost la un pas de despărțire, doi copii: o fată, Willow Sage, de 8 ani, și un băiat de 3 ani, Jameson Moon.

Vezi și Vedete mutilate de operații estetice. Ce au fost și ce au ajuns… | GALERIE FOTO

Citește și: