Cântăreața și-a îngrijorat fanii după ce a anunțat pe contul său de Instagram că recent a trecut printr-o intervenție chirurgicală la șold. Starea de sănătate a artistei este acum una bună. Dar vine după zile de durere și lacrimi, după cum mărturisește artista, mamă a doi copii.

Artista a mărturisit că în sfârșit se simte bine și îi este recunoscătoare soțului ei Carey Hart, pentru că a avut grijă de ea pe tot parcursul recuperării.

„Hei, lume! Așa arată 9 ore de somn și îmbrățișări de la copiii mei la 7 zile după operația la șold!!

A fost o săptămână brutală, plină de lacrimi și durere, depresie, ulcere de la medicamente și febră constantă, dar @hartluck-ul meu m-a făcut să trec peste această perioadă. Mi-a dus în brațe instrumentele mele oriunde am fost, mi-a uscat lacrimile, mi-a gătit fulgi de ovăz, mi-a ținut evidența medicamentelor, mi-a luat încărcătorul telefonului, mi-a conectat aparatele de compresie, mi-a luat temperatura, mi-a făcut patul și m-a convins să ies din starea proastă”, a scris Pink pe Instagram.

De asemenea, Pink a dezvăluit că a învățat o lecție importantă din experiența chinuitoare prin care a trecut. Câștigătoarea a trei premii Grammy a conștientizat că este în regulă să ceară și să accepte ajutorul.

„Viața îți amintește întotdeauna că cele mai multe eșecuri sunt de fapt doar pauze și oportunități de a recalibra și de a număra binecuvântările tale. Învăț darul de a accepta ajutorul. Călătoria mea va fi rapidă și voi avea o recuperare completă. Pentru asta sunt atât de binecuvântată”, a mai scris artista.

În august anul trecut, soțul ei a suferit o intervenție chirurgicală la umăr. El a fost încă o dată în sala de operație în septembrie pentru a-și înlocui un disc în partea inferioară a coloanei vertebrale.

Vezi și Dana Săvuică a fost operată de urgență. Mesajul transmis de pe patul de spital

Citește și:

Primele imagini cu gemenii prințesei Charlene de Monaco, de la surprinzătoarea retragere din viața viața publică a mamei lor

Catherine Zeta-Jones și Michael Douglas sărbătoresc 21 de ani de căsnicie