Niciunul dintre ei nu este homosexual, așa că gestul a fost cu atât mai ciudat.

Dar de la ce a pornit totul? O fotografie postată de David Beckham pe o rețea de socializare, în care acesta își săruta fiica, pe Harper, pe buze. Instantaneu care a înnebunit întreg Internetul, apărând o grămadă de păreri pro și contra unui astfel de gest.

 

View this post on Instagram

 

Christmas is coming ?? Let’s go skate ♥️

A post shared by David Beckham (@davidbeckham) on

Subiectul a fost dezbătut și în cadrul emisiunii TV. În timp ce prezentatorul TV, de 53 de ani, a susținut că un astfel de gest între tată și fiică e ”ciudat”, Peter Andre, de 45 de ani, tată a patru copii, a spus că e doar un fel de manifestare a afecțiunii între părinte și copil.

 După ce fiecare dintre cei doi și-a prezentat argumentele în sprijinul opiniei sale, s-au împăcat cu un sărut, cel care a avut inițiativa fiind Morgan.

Deloc neplăcut surprins, Peter Andre, interpretul hitului ”Mysterious Girl”, a ținut să facă și o observație după gestul de intimitate. ”M-am simțit îngrijorător de bine”, a spus el, menționând că Morgan are buze ”moi, catifelate”.

Deși criticat pentru gestul său, acela de a-și săruta fiica pe buze, David Beckham nu a simțit nevoia să se apere. De altfel, și anul trecut a postat o astfel de fotografie și a explicat fanilor că acesta este modul său de a-și crește copiii și că-și sărută pe buze toți copiii, nu doar pe Harper. Poate pe Brooklyn, de 19 ani, pentru că, într-adevăr ar fi ciudat, a mai spus el atunci.

Și Victoria Beckham îi împărtășește părerea, pe rețelele de socializare găsindu-se fotografii care demonstrează același lucru. Ambii însă susțin că așa au fost crescuți și că așa vor să-și crească și ei copiii, la rândul lor, încurajându-i să fie afectuoși.

Citește și: