Fostul James Bond a trăit o adevărată dramă în tinerețe. Soția și fiica lui au murit de cancer, și a privit neputincios cum această boală cumplită i-a luat două dintre cele mai dragi ființe. Însă, actorul nu și-a pierdut speranța și și-a încercat din nou norocul în dragoste, cu fosta jurnalista Keely Shaye Smith, încare s-a dovedit a fi marea lui iubire. Cei doi formează cel mai solid cuplu de la Hollywood – cu 27 de ani de căsnicie, aniversată anul trecut.

Așa că nu e de mirare că de Ziua Îndrăgostiților Pierce și soția sa au marcat momentul cu o vizită la o expoziție dedicată pictorului olandez Van Gogh – Immersive Van Gogh Exhibit – și cu o cină la un restaurant cu ștaif din California, acolo unde și locuiesc.

La expoziție, Pierce Brosnan și-a surprins soția într-o poză superbă pe care mai târziu a postat-o pe contul său de Instagram, cu explicația „O minunată zi de Valentine’s Day alături de soția mea la Expoziția Immersive Van Gogh.

Cât despre cina din restaurantul exclusivist, la ieșire, cei doi au fost surprinși de paparazzi ținându-se de mână, ca doi tineri îndrăgostiți, așa cum o fac mai mereu când sunt împreună.

*EXCLUSIVE* Pierce Brosnan and his wife exit after an early Valentine’s Day dinner at Giorgio BaldiSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 16

Anul trecut au sărbătorit 27 de ani de căsnicie

În luna aprilie a anului trecut, Pierce Brosnan și Keely Smith au aniversat 27 de ani de mariaj. Și, ca în fiecare an, cei doi au marcat momentul cu declarații siropoase, care au topit internetul.

Celebrul star de la Hollywood a postat o imagine cu ei mai tineri, pe un iaht, alături de o declarație de dragoste pentru soția lui: „Parcă a fost ieri, anii zboară lângă dragostea mea, atâtea vise cu tine, mulți înainte”.

Prima care a reacționat a fost chiar soția actorului: „Parcă a fost ieri…27 de ani au trecut într-o clipă”.

Mai mult, Keely a făcut și ea o postare emoționantă pe pagina ei de Instagram, alături de o altă fotografie din tinerețea lor, făcută la doar un an după ce au început să formeze un cuplu. .

„27 de ani fericiți, iubirea mea”. Sărbătorim ziua în care ne-am întâlni (8 aprilie 1994, dar și ziua în care ne-am căsătorit-4 august, 2001). Te iubesc și iubesc viața pe car o avem împreună”, a scris și Keely.

Prima soție a lui Pierce Brosnan a murit de cancer ovarian

Pierce Brosnan și Keely Shaye Smith au început să se întâlnească la începutul anilor 90, idar abia în august 2001 s-au căsătorit, după ce au devenit părinții unui băiețel. Anterior, Pierce fusese căsătorit cu Cassandra Harris, însă actrița a murit de cancer ovarian după 11 ani de căsnicie, în decembrie 1980.

Pentru actor, moartea soției sale a fost o traumă în sine. Keely a fost cea care l-a ajutat să se vindece. Keely Shaye Smith, femeia alaturi de care Brosnan a ales să-si petreacă viata, este jurnalistă, autoare și gazda de show-uri TV și l-a cucerit pe celebrul actor cu bunătatea ei.. Pierce a pornit la drum cu Keely foarte nesigur, neștiind dacă va mai putea să iubească vreodată. De atunci însă, călătoria celor doi durează, Pierce și Keely formând unul dintre cele mai bine sudate cupluri de la Hollywood.

„Iubesc vitalitatea și pasiunea ei. Are această putere fără de care nu aș fi reușit să trăiesc. Când Keely se uita la mine, mă înmoi de fiecare dată”, a mărturisit fostul agent 007, intr-un interviu acordat revistei Independent acum ceva timp.

Drept dovadă că iubirea lor este atât de puternică, iar că actorul nu este un om artificial pentru care contează doar aspectul, acesta i-a rămas fidel soției sale și după atâția ani chiar dacă Keely și-a pierdut formele din tinerețe și nu se mai încadreaza în tiparele 90-60-90.  Pierce este îndrăgostit lulea de soția lui și o iubește la nebunie. Cei doi sunt surprinși adesea, în ipostaze extrem de drăgăstoase, în timp ce se plimbă cu bicicletele ținându-se de mână, se sărută în public și nu se pierd niciodată din priviri.

Pierce Brosnan este tatăl a cinci copii. Sean este rezultat din prima căsătorie. Tot în timpul primei căsătorii i-a adoptat pe Charlotte și pe Chris, copiii Cassandrei. Din păcate, Charlotte a murit din cauza aceleiași boli care a ucis-o și pe mama sa, cancerul ovarian. Din al doilea mariaj au rezultat doi fii: Paris și Dylan, care practică modellingul.

Citește și: Soțul ei are o avere estimată la peste 100 de milioane de dolari, însă Keely Shaye Smith cară sacoșele ca orice gosopodină

xAdda a făcut primele declarații despre tratamentul pe care îl va urma. „Am bocit o săptămână după ce am aflat”