Joi, actorul a postat pe Instagram o fotografie în care își îmbrățișează soția și în care îi mulțumește pentru cei 25 de ani de dragoste. ”Mulțumesc pentru iubire, dragostea mea din ultimii 25 de ani și de acum înainte”, scrie el pe Instagram, terminându-și postarea cu o inimioară și o floare, semn că e un bărbat complet, care poate fi deopotrivă periculos și șarmant în rolul agentului 007 din seria James Bond, dar și un romantic incurabil, cu inimă de copil.

Thank you for the love my love of these past 25 years, onwards… ?❤️

A post shared by Pierce Brosnan (@piercebrosnanofficial) on

Prima soție a murit de cancer ovarian, iar actorul a suferit cumplit

Pierce Brosnan și Keely Shaye Smith au început să se întâlnească la mijlocul anilor 90, iar în august 2001 s-au căsătorit. Anterior, Pierce fusese căsătorit cu Cassandra Harris, însă actrița a murit de cancer ovarian după 11 ani de căsnicie, în decembrie 1980.

Pentru actor, moartea soției sale a fost o traumă în sine. Keely a fost cea care l-a ajutat să se vindece.

L-a cunoscut pe actor prin prisma meseriei sale. Pierce a pornit la drum cu Keely foarte nesigur, neștiind dacă va mai putea să iubească vreodată. De atunci însă, călătoria celor doi durează, Pierce și Keely formând unul dintre cele mai bine sudate cupluri de la Hollywood.

De altfel, Keely se ține departe de lumina reflectoarelor, însă întotdeauna e cu un pas în spate, sprijinindu-și soțul în tot ce face.

Pierce Brosnan si sotiaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

Tată a cinci copii, din care doi adoptați

Pierce Brosnan este tatăl a cinci copii. Sean este rezultat din prima căsătorie. Tot în timpul primei căsătorii i-a adoptat pe Charlotte și pe Chris, copiii Cassandrei. Din păcate, Charlotte a murit din cauza aceleiași boli care a ucis-o și pe mama sa, cancerul ovarian. Din al doilea mariaj au rezultat doi fii: Paris și Dylan, care amândoi practică modellingul.

Foto: Instagram/Hepta

Vezi și Genele își spun cuvântul! Fiul lui Pierce Brosnan a devenit model, la 16 ani. Seamănă sau nu cu tatăl său? | GALERIE FOTO

Citește și: