Sunt 20 de ani de când Pierce Brosnan și Keely Shaye Smith și sunt încă îndrăgostiți nebunește unul de celălalt. Fostul star James Bond a postat o nouă imagine cu soția sa pe rețelele de socializare pentru a marca aniversarea ei și a iscat un val de reacții.

Keely a împlinit 58 de ani, iar actorul i-a făcut o adevărată declarație de dragoste iubitei sale soții, alături de o imagine rară cu ea. Aceasta apare zâmbind la cameră, în timp ce poartă o pereche de ochelari negri supradimensionați și o rochie scurtă mov. La descrierea imaginii, Pierce a scris: „Frumoasa mea iubire, Keely, ieri, în cea de-a 58-a călătorie a ei în jurul soarelui…după înot, a făcut apă de nucă de cocoș. A fost una dintre cele mai frumoase aniversări”.

Imaginea a iscat imediat un val de reacții, iar fanii s-au înghesuit să o felicite pentru ziua de naștere pe Keely, dar și multe vedete. „Vă iubim mult pe amândoi”, a scris și actorul Aaron Paul din Breaking Bad, în timp ce actrița Chelsea Handler a scris: „La mulți ani, Keely! Ești frumoasă”. De asemenea, și fiul lor cel mic, a pus trei inimioare la imagina cu mama ei, iar actrița Rita Wilson i-a scris: „La mulți ani, dulce Keeyly. Va trebui să avem un „Keely nutty” în cinstea ta!”.

*EXCLUSIVE* Pierce Brosnan arrives for a dinner date with his wife Keely Shaye SmithSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

„E așa frumoasă.”, ” La mulți ani, doamnei tale minunate”, „Ce soție frumoasă ai”, „La mulți ani pentru Keely, cea întotdeauna frumoasă”, „Divină”, „E așa drăguț și bine să vezi o poză cu adevărat naturală. O ador, sunteți perfecți și Keeley e cu adevărat frumoasă”, au mai fost câteva dintre comentarii.

Pierce (68 de ani) și Keely s-au întâlnit prima dată în 1994 și s-au căsătorit în Ballintubber Abbey, în țara lui natală,, Irlanda, în 2001. Ei au împreună doi băieți, Dylan (24 de ani) și Paris (20 de ani).

Acesta este al doilea mariaj al actorului. În 1980, el s-a căsătorit cu actrița Cassandra Harris și au avut împreună un fiu, Sean, care a călcat pe urmele tatălui său și a devenit actor. Pierce i-a adoptat și pe copii Cassandrei, Charlotte și Chris, după mortea tatălui lor, Dermot Harris, în 1986. Din păcate, prima lui soție și fata lor, Charlotte, s-au stins din viață după o luptă cu cancerul ovarian. Cassandra a murit în 1991, la doar 43 de ani, după un mariaj de 11 ani cu Pierce. Charlotte a fost răpusă de aceeași boală în 2013. Brosnan a fost devastat de moartea lor și susține că întâlnirea lui cu Keely i-a salvat viața.

Foto: Profimedia