Problemele de sănătate, dar și scandalul în care este implicat cu fosta sa nevastă, Orianne Cevey, și-au pus amprenta pe chipul și trupul artistului care ne-a încântat ani la rând cu muzica lui și mulți dintre noi i-am fredonat melodiile. Astăzi la 70 de ani, artistul britanic pare măcinat de boală, iar războiul pe care îl duce cu fosta nevastă nu a făcut decât să-i provoace și mai multă suferință. Phil Collins are probleme de sănătate, fiind operat la coloană de mai multe ori, lucru ce îl împiedică să stea drept, potrivit Daily Mail. Trist, cu părul complet alb, artistul e de nerecunoscut.

Phil Collins este în plin scandal cu fosta nevastă, Orianne Cevey. Cei doi au divorțat în 2008, dar s-au apropiat din nou opt ani mai târziu. Totul s-a risipit, însă, anul trecut, când Orianne s-ar fi măritat cu alt bărbat, înmare secret, în Las Vegas. Pentru a-și ascunde relația, ea i-a zis lui Collins că se duce în Vegas cu afaceri. Când a aflat adevărul artistul și-a dat afară soția din vila, în valoare de 40 de milioane de dolari, și a schimbat toate codurile de acces în casă. Orianne l-a amenințat cu dezvăluiri umilitoare din viața lor de cuplu, dar artistul nu s-a lăsat înduplecat și cei doi au început să se judece.

EXCLUSIVE: Phil Collins is seen wearing a medical mask as he gets pushed in a wheelchair and holding on to his walking stick after the Genesis reunion rehearsals came to an end. This comes amid his bitter legal battle with ex-wife Orianne Cevey-Collins.SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

Citește și: I-a frânt inima! Partenera lui de viață s-a căsătorit cu un tinerel, în mare secret. Celebrul cântăreț a dat-o afară din casă

Lovitura a fost cu atât mai mare pentru artist cu cât acesta a avut în ultimii animari probleme de sănătate. În 2018, a căzut pe scenă în timpul unui concert și a fost nevoit să-și anuleze turneul. În prezent, se deplasează doar în scaun cu rotile şi nu poate sta în picioare decât sprijinit în baston.

Phil Collins şi Orianne s-au cunoscut în Elveţia în 1994, când Orianne avea doar 21 de ani. S-au căsătorit în 1999 şi au divorţat nouă ani mai târziu. În 2015, Collins i-a salvat viaţa lui Orianne plătindu-i o operaţie pe coloană şi în 2016 s-au reîmpăcat.

Phil Collins a mai fost căsătorit cu Andrea Bertorelli, între 1975 şi 1980, şi Jill Tavelman, între 1984 şi 1996. Phil Collins s-a născut la 30 ianuarie 1951, în Londra, Marea Britanie. A cântat în formaţii precum Genesis, Band X (1976-1979), Band Aid (1984-1984), Flaming Youth şi The Phil Collins Big Band (1996-1999).

Foto: profimedia

Citește și:

A renunțat la cariera în televiziune și s-a mutat la Miercurea Ciuc. Anunțul neașteptat făcut de Nicoleta Luciu!

Ce operații estetice și-a făcut Andreea Mantea: ”O intervenție a fost degeaba, în zadar…”