„A venit la clinică să facă terapie hiperbară post-COVID. A dezvoltat o bronhopneuomonie care a fost mult mai amplă. A decedat în urma unui şoc septic. A fost resusictat, dar organismul tău nu a mai rezistat”, a declarat pentru Româniatv.net  directorul medical al Spitalului de Urgenţă Reşiţa.

Potrivit directorului medical SJU Reșița, Petrică Mîțu Stoian solicitase ambulanța pentru tuse cu sânge, anunță observatornews.ro.

La acel moment, medicul Cosmin Librimir, director medical SJU Reșița, declarase într-o intervenție telefonică la Antena 3: ”Starea de sănătate nu e una foarte bună, s-a făcut solicitare la ambulanță pentru tuse cu sânge. Are o fibrilație atrială cronică cu un ritm rapid, este pe anticoagulant. Din nu știu ce motive dozajul cu anticoagulant nu s-a făcut cum trebuie și este supradozat. Este post covid, are o bronhopneumonie post covid și cu stare septica. În momentul de față este la ATI”.

Petrică Mîțu Stoian s-a născut pe data de 18 septembrie 1960, în Izverna – Plaiul Cloșanilor, din județul Mehedinți. Artistul și-a făcut debutul la cunoscuta emisiune Tezaur Folcloric, fiind descoperit Mărioara Murărescu.

Citește și: Alain Delon și-a pregătit deja testamentul. Cine se va ocupa de respectarea ultimelor sale dorințe

xStarea de sănătate a lui Celine Dion, mult mai gravă decât se credea. Anunțul cutremurător făcut de una dintre rudele artistei