„Nico, inima mea! 6 ani magnifici. Ești lumină, aer, hrană și fericire! La mulți ani, sufletul meu mic!”, a scris Claudia Pătrășcanu pe Instagram, în dreptul unor imagini de la petrecerea micuțului. Decorul de la party a fost roșu și negru, cu sute de baloane și tot felul de jocuri atractive, pregătite pentru invitații lui Nico.

Nu se știe încă dacă Gabi Bădălău a fost prezent la aniversarea micuțului, însă de obicei cei doi foști soți fac pace la astfel de evenimente și redevin o familie, cel puțin pentru o zi, de dragul copilului. anul trecut, șa aniversarea de 5 ani, așa s-a întâmplat. Fotografii: Instagram / Claudia Pătrășcanu

zi-de-nastere-fiu-claudia-patrascanu-2SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Claudia Pătrășcanu, în război cu fosta soacră

Deși este o femeie liberă și în acte, Claudia Pătrășcanu nu poate uita cât a suferit în mariajul cu Gabi Bădălău, iar recent a făcut câteva dezvăluiri. A spus pentru Spynews.ro că afaceristul îi plătește o pensie alimentară de doar 300 de lei pe lună, dar a povestit și ce probleme a avut cu mama acestuia.

”Nu am să accept niciodată ca acești doi copii să asculte înjurături de la bunică, să vină și să plângă cel mic cum bunica a făcut-o pe mămăița, care m-a ajutat în creșterea lor. Au fost câteva înregistrări, cu dumneaei, cât și cu toți care înjurau ca la ușa cortului.

Eu nu sunt genul, nu mă interesează. Îți place să vorbești așa, îți ofer exact ce meriți. Eu sunt cea care le-am dăruit doi nepoți, nu mai avem treabă, dar să-i ascultați pe acești copii. Orice s-ar întâmpla în viață și oricâte ar spune de rău despre mine, eu vreau să vadă copiii”, a spus Claudia Pătrășcanu la Antena Stars, potrivit Spynews.ro.

”Nicholas a venit zilele trecute și a început să plângă când a văzut-o pe mama. Ne-a spus cum a fost jignită mama de către cealaltă bunică, asta doare. Eu am fost jignită de față cu copiii, acum două săptămâni, într-un hal în care în care nu m-a mai jignit nimeni. Eu am un tată mort de la 15 ani, eu încă trăiesc prin el”, a mai spus solista.

Citește și: Claudia Pătrășcanu vrea să rămână însărcinată în 2023. Artista vorbește deja despre un frățior pentru băieții ei: „Cu voia Domnului”

Citește și: E oficial! După 3 ani de scandaluri și insulte, Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu au divorțat! Primele declarații ale celor doi. Artista tot nu se oprește cu acuzațiile!