Oana Roman spune adevărul despre tatăl său, Petre Roman: ”Atât de mult a furat tata!”

Printre lucrurile pe care Oana a spus că le admiră la el se află disciplina, inclusiv ceea care ține de alimentație sau de sport. Pentru că da, fostul politician face sport chiar și la această vârstă!

De-a lungul anilor, Oana Roman a învățat mai multe lecții importante de la tatăl ei, susține ea. Petre Roman a fost foarte atent să îi ofere fiicei sale o educație aleasă, iar ea apreciază acum tot ce acesta a făcut pentru ea.

Odisciplina impecabilă” inclusiv când vine vorba despre dietă

Pe rețelele sale de socializare, Oana Roman a povestit că tatăl ei i-a oferit toată viața lecții esențiale. Vedeta recunoaște că nu a fost în stare să pună în practică toate aceste învățăminte, însă și-a dat seama de multă vreme că Petre Roman este un om disciplinat și ordonat din toate punctele de vedere.

„Tata, toată viața, și mama, amândoi, mi-au dat lecții de viață absolut incredibile. Nu pe toate am fost în stare să le și aplic.

În ceea ce îl privește pe tata, foarte multe din lucrurile absolut incredibile pe care el le face, eu nu am reușit să le fac în viața asta, pornind de la disciplina impecabilă și incredibilă pe care o are în absolut tot ce face în viața lui, până la urcatul pe munte, gimnastica pe care o face în fiecare zi, dieta pe care o ține mereu. Nu am reușit să fac toate lucrurile astea”, a mărturisit vedeta pe InstaStory.

Ce a învățat vedeta de această dată de la tatăl ei

Mai mult decât atât, Oana Roman a vorbit despre lecția importantă de viață pe care tatăl ei i-a oferit-o recent. Vedeta a spus că Petre Roman a avut parte de un mare succes și a sunat-o să-i povestească totul despre asta.

Pentru a sărbători această reușită, tatăl ei s-a dus într-un loc liniștit, departe de Capitală, și i-a spus Oanei Roman cât de mult se bucură pentru tot ce trăiește. Această întâmplare a fost o lecție specială pentru vedetă și a explicat și de ce.

„Astăzi, după ce eu m-am enervat și m-am stresat pentru niște haine, care până la urmă sunt niște haine, nu au nicio valoare, m-a sunat tata și mi-a dat o super lecție de viață.

M-a sunat tata și mi-am dat seama că unii oameni sunt foarte fericiți cu cu totul alte alegeri decât ne-am putea închipui, și m-a sunat să-mi spună că este fericit, pentru că i s-a publicat un articol într-una din cele mai mari reviste științifice filozofice din lume și că s-a retras câteva zile undeva departe de București, într-un loc foarte liniștit, ca să scrie, pentru că i s-a cerut un nou articol.

El era super fericit, împăcat și împlinit cu acest lucru, cu faptul că s-a dus într-un loc în care este liniște și în care el pur și simplu scrie și face muncă intelectuală, științifică. Ce frumos!”, a explicat vedeta.

Dieta, trucurile și programul sever care îl mențin tânăr pe Petre Roman

Căsnicia cu mai tânăra Silvia Chifiriuc, în vârstă de 50 de ani, e cea mai bună „operație estetică” pentru Petre Roman, care nu contenește să ne surprindă cu felul în care arată. La 77 de ani, pe care îi împlinește pe 22 iulie, fostul premier nu are nici o legătură cu imaginea unui pensionar, ba chiar aduce cu un actor de la Hollywood.

Cu aproape 14 ani de căsnicie, vârstă pe care o are și băiatul lor, Petrus, Silvia Chifiriuc și Petre Roman își consumă discret mariajul și doar pozele tip paparazzi sau rarele apariții TV ne mai scot la lumină detalii din intimitatea lor.

Petre Roman a rămas fidel unor trucuri care îl întineresc vizibil: își vopsește părul, nu mănâncă mult, merge la masaj, face sport și poartă haine mulate, care îi pun evidență tonusul muscular.

Să nu uităm că a practicat rugby, a făcut lupte greco-romane, urcă pe munte și este un bun înotător, scria Click! acum trei ani și lucrurile nu par să se fi schimbat de atunci.

În anul 2000, Petre Roman, care era ministrul de Externe pe atunci, a înotat doi kilometri în Dunăre, alături de slovenul Martin Strel, care a străbătut fluviul înot, de la izvoare până la vărsare.

Aceeași greutate ca la 25 de ani!

Legat de dieta care îl ajută să se mențină suplu, Petre Roman a făcut câteva dezvăluiri într-o emisiune TV.

„Eu am greutatea de la 25 de ani, pentru ca mereu am ținut o dietă cu puține calorii. În afară de dietă, fac sport în fiecare dimineață. Fac genuflexiuni, flotări și alte exerciții de gimnastică. Cam 20 de minute pe zi fac acest program. Și în fiecare weekend merg la munte și urc 4-5 ore.

Am fost sportiv, din tinerețe am făcut lupte libere, rugby și fotbal, care a rămas cel mai aproape în inima mea”, mărturisea el în emisiunea fiicei sale, Oana Roman, „Drept la țintă” (Kanal D).

merge-constant-la-munteSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

S-a căsătorit cu Silvia Chifiriuc în 2009

Petre Roman a divorțat de Mioara Roman în 2007, după un mariaj care a durat 34 de ani. Ulterior, în 2009, fostul prim-ministru s-a căsătorit cu Silvia Chirifiuc, cu care are un băiat, pe Petrus, ajuns la vârsta primului buletin.

Catinca Roman, despre Petre Roman, dar și despre sora ei, Oana: ”Un adolescent egoist!”

”Când l-am cunoscut pe Petre, el nu avea o activitate prea intensă în politică. Era mult mai liber, mergea mult pe munte, mi-a insuflat şi mie această dragoste pentru munte. Eram la facultate când l-am cunoscut.

A fost o perioadă superbă. Cineva de Sus mi-a dat să trăiesc altceva, la o intensitate superbă. Chiuleam de la cursurile de operă ca să prind trenul, că aveam un tren la 4 fără un sfert, şi îl prindeam şi mergeam la munte.

Ţin foarte mult la acest echilibru, la armonie, să fie între noi pace”, povestea cu ani în urmă Silvia Chifiriuc la „Acces Direct” (Antena 1).

Vezi și Petre Roman, despre relația pe care o are cu Petrus, fiul său de 12 ani: „Încă nu a devenit…” dar și Dezvăluiri din viața de cuplu a Mioarei Roman alături de Petre Roman: ”Am fost pentru el ca un trofeu”

Citește și:

Dana Budeanu, mesaj tranșant pentru cei care-l critică pe Rareș, câștigătorul Românii au talent: „Nu se uită la copiii lor”

Andra Măruță, la un pas de a-și pierde un dinte din cauza lui Gigi Becali! Are un incident și cu Dan Bittman!